miurdock rašėCOLONMatau dar nebaigtą diegti forumo naujovę, smalsu kas čia bus
Tikiuos papasakosit apie tuos medalius
va va ir man cia kazkaip idomu pasidare kas cia bus daba..

miurdock rašėCOLONMatau dar nebaigtą diegti forumo naujovę, smalsu kas čia bus
Tikiuos papasakosit apie tuos medalius
Nu yra ten toks:redline rašėCOLONNujauciu, kad bus kazkas tikrai idomaus. Tasku rinkimas manau kazka duos, nebus jie seip sauApskritai mane zavi sis klubas, jo veikla ir aktyvus jo zmones
Gyvenciau LT tikrai prisideciau pagal isgales.
Galima bus po sestadienio ideti apie kasi, vis labiau "up to date" busMatosas rašėCOLONkol neatsiras naujas straipsnis arba naujo renginio vinjetė, kuri išstumtų raginimą balsuoti, tol jis ir nedings
visada galima dėti straipsnius, jie yra laukiami iš visų forumo dalyviųMantas_V6 rašėCOLONGalima bus po sestadienio ideti apie kasi, vis labiau "up to date" busMatosas rašėCOLONkol neatsiras naujas straipsnis arba naujo renginio vinjetė, kuri išstumtų raginimą balsuoti, tol jis ir nedings
neaiskinkmiurdock rašėCOLONPora pastabėlių dėl skilčių pavadinimų šveplumo ir skambumo forume:
Automobiliu sporto varzybos ir renginiai, organizuojami ne Mitsubishi klubo > Automobilių sporto varžybos ir renginiai, organizuojami ne Mitsubishi klubo
Klausimai, susiję su salono šildymu bei vėdinimu > Klausimai, susiję su salono šildymu ir vėdinimu
filologas pataria
Kas gaidysMindaugelis rašėCOLONneaiskinkmiurdock rašėCOLONPora pastabėlių dėl skilčių pavadinimų šveplumo ir skambumo forume:
Automobiliu sporto varzybos ir renginiai, organizuojami ne Mitsubishi klubo > Automobilių sporto varžybos ir renginiai, organizuojami ne Mitsubishi klubo
Klausimai, susiję su salono šildymu bei vėdinimu > Klausimai, susiję su salono šildymu ir vėdinimu
filologas pataria![]()
Ne tu jaunasis valdybos narys !Lukas rašėCOLONKas gaidysMindaugelis rašėCOLON neaiskink![]()
Aš gaidys
![]()
bet rimuojasiRV rašėCOLONNe tu jaunasis valdybos narys !Lukas rašėCOLONKas gaidysAš gaidys
![]()