Lauris_Sweden rašėCOLONInsanity rašėCOLON
Taspats Vyga. Tik tau labiau pasiseke

Mano GT "be jokiu trukumu" tampa po truputi galvos skausmu. Liukas neveikia, magas E com error, mygtukai ant vairo kertas, difuzoriai veikia netaip kaip turetu. Na shiandien viskas jau turetu veikt, nes nuo ryto taiso. Nera jis angeliukas, visi nori savo parduot, nekaltinu.

nu jei pardave be siu trukumu esanti auto, ir tik sugedo tau ji jau turint, tai kuom jis cia kaltas?

tiesiog sugedo ir tiek, nesvarbu tu ji butum ar as ta auto nusipirkes...
nu man tik priesrukiniai yra suskile, bet kiek girdejau, tai cia eclipsiu beda, o jei tuom netiket, tai kazkokiu stebuklingu budu suskilo is po mano keliones po Norvegija, ar tai nuo akmenuku ar tai nuo temp. skirtumu, bet cia nera didele problema...
p.s. idek savo auto foto cia arba garaze

Nea tos bedos jaus buvo. Difuzoriu saugiklis buvo specialiai isimtas ir padetas saugikliu dezuteje, kad jie nesisuktu pastoviai. Liuko as pats neapsiziurejau, mago taipat, paprasciausiai grojo ir tiek, nespesi visko suziuret, juolab kai gedimas pasireiskia neiskart ijungus. O dabar pajungus diagnostika, audio klaidu meistrai sake dar tiek nemate

pasiliko mageli iki pirmadienio, sake neturetu kilt problemu dideliu. Labai keista, kaip jie to nerado mitsubishi centre. Kaip ir minejau, nieko nekaltinu

jai nori neidet nei cento i automobili pirkta, tai reik pirkti nenaudota is salono. Foto truputi prastos, na bet pora imest galiu.