Beje, keletas rekomendacijų ir pastabų Mitsubishi klubo renginių organizatoriams pabuvojus Honda klubo Sezono atidarymo šventėje
Kadangi buvau tik kaip žiūrovas, tad pastebėjau +

Garsiakalbis buvo naudojamas pranešti info apie slalomą t.y. kuris dalyvis važiuoja, kurie ruošiasi, kas ką trasoje daro (jei apšilinėja) ir kas važiuoja (smagiausia jei komentatorius žino šį tą apie važiuoantį automobilį ar jo vairuotoją pvz. ar automobilis neseniai po kapitalinio, o gal praeitam slalome jis nugalėjo), taip pat iškart po važiavimo skelbiamas trasos įveikimo laikas, kas yra tikrai įdomu

Tai sudaro intrigą, konkurenciją, į veiksmą įtraukiamas ir žiūrovas, kuris susiranda keletą favoritų ir seka jų pasirodymus
Pas mus per SA iš garsiakalbio sklindantis balsas pasiekė ne visas ausis matyt, manau, ir ne visuomet buvo skirtas žiūrovui, dažniau dalyviams. Įdomu kitų nuomonė, gal tik mano ausis ne visuomet pasiekė.
Renginy tikrai nebuvo didelių pauzių (jei kuris pramiegojo, kad jam važiuot ar dar šildė variklį), visi stojo į eilę ir gražiai vienas po kito važiavo
O grįžtant prie temos, žiūrovo akiai įdomesnis manau yra lėtuminis slalomas, nes viskas vyksta čia pat, galima stebėt kas kaip važiuoja (jei būtų mažesnė trasa žiūrovai galėtų stovėt dar arčiau, o vairuotojams būtų sudėtingiau manevruot (ne tarp žmonių), reiktų geresnių vairavimo įgūdžių). O greituminis slalomas dažniau yra įdomesnis važiuojantiesiems jį, kas žiūrovui nėra gerai matoma (kartais girdima tik

), kokiu greičiu kuriam ruože kuris išvažiuoja ir pan. Sužinomas tik kiekvieno rezultatas - kas per kiek laiko susisuko trasoj
Tikiuos mano patarimai bus naudingi