man reiktu galiniams suportams
o gal yra parduotuve kur tokias smulkmenas pardavineja, nes barskesys labai vargina, kai musu keliai tokie nelygus

tikrai manau kad kaladeles barska ir pas tave. isitikinti gali kad jos barska paziurejas ar truksta tu skardyciu ant suportu.San IL rašėCOLONPapaskokit placiau apie sita barskejima. Pas mane irgi kazkas barska prieky dabartiniam galante, barskejo ir praeitam lanceri (tebebarska, kiek zinau). Galvojau kad stabilizatorius - pakeiciau gumas , vistiek barska. Toks auksto tono barskejimas ypac vaziuojant per grindinius. Pakaba tvarkinga, sarnyrai lediniai, visi salenblokai lediniai, spyruokles, amortiorai - viskas gerai. Gal tada irgi kaladeles? Jei taip, tai kaip spresti sita problema?
Pabandyk pirstais pajudint pacia kaladele. Jei juda - garantuotai barskejimas is kaladziu.San IL rašėCOLONPapaskokit placiau apie sita barskejima. Pas mane irgi kazkas barska prieky dabartiniam galante, barskejo ir praeitam lanceri (tebebarska, kiek zinau). Galvojau kad stabilizatorius - pakeiciau gumas , vistiek barska. Toks auksto tono barskejimas ypac vaziuojant per grindinius. Pakaba tvarkinga, sarnyrai lediniai, visi salenblokai lediniai, spyruokles, amortiorai - viskas gerai. Gal tada irgi kaladeles? Jei taip, tai kaip spresti sita problema?
Pazystamas skundesi,kad jo Bmw taip pat triuksmauja,tai jei ka ir matyt ir pritaikius Bmw gerai sektus rinkojlion_rampant rašėCOLONskardu bandziau prikaisioti, bet iskrito, na jei neatsiras,reikes kurti kazka, gal masine gamyba pradeti, jei liga mitsu
ei kolegos, ar niekas tokiu dalykeliu nepirkot nauju?