Ausriukas rašėCOLONbet mes mokam ishmusht ji ish veziuAistulka rašėCOLON jo jo... jau is jo padavimu nesijuoksit uz akiu tyliai...pabandykit tikbaigesi juokai
![]()

man tinka visos dienos kolkas, o ypac ketvirtadieniai

Ausriukas rašėCOLONbet mes mokam ishmusht ji ish veziuAistulka rašėCOLON jo jo... jau is jo padavimu nesijuoksit uz akiu tyliai...pabandykit tikbaigesi juokai
![]()
jamam rimtai ketvirtadieni. darom sarasa kiek norinciu zaist ir reik jau uzstata palikt. nes sezonas greit prasides. tai reikalingas skaicius zmogu ir penegaiAusriukas rašėCOLONaiste geriau butu seip ne 5tadienis, bet cia mano nuomone. Tai ziurek kiek yra balsu uz kokias dienAS IR kuri daugiausia ta ir uzsakinek. arba jamk savo nuoziura
Mes retkarciais ir visa 100km vaziuosimcaciuS rašėCOLONklaustuka nuimt nuo manes, bet cia jau idejinis tinklinis man gausis...60km atvaziuoti, kad tinklini palosti
![]()
![]()
![]()
ir ziurek man kokie besiaukojantysMantas_V6 rašėCOLONMes retkarciais ir visa 100km vaziuosimcaciuS rašėCOLONklaustuka nuimt nuo manes, bet cia jau idejinis tinklinis man gausis...60km atvaziuoti, kad tinklini palosti
![]()
![]()
![]()