Aha, tas pats. Iš Sibiro atvežtas, vergų pagamintas, the one and only, branduolinio eksperimento padarinysKevinas rašėCOLONTas kur svilpia ?

Aha, tas pats. Iš Sibiro atvežtas, vergų pagamintas, the one and only, branduolinio eksperimento padarinysKevinas rašėCOLONTas kur svilpia ?
Fever rašėCOLONnea katalizatoriaus nema kai pirkau jau vietoj jo vamzdis buvo idetasA.E.K team rašėCOLON sveikas bice va va va tai ko as ir norejau is jusutiek pnv tiek pasvalyje turiu pazystamu pas mus kps gedas juodai eclipsei kazka panasaus buvo padares,sorry uz gramatika ,nes alaus taure maiso susikaupti
butinai pranesiu kai susiruosiu,butu idomu isgirsti ir susitikti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dabar jo bakelis pas mane uždėtasO pas tave yra katalizatorius?
aciu uz patarima turesiu omenyjeskalbiniu_Wagis` rašėCOLONčia kažkada pardavinėjo žmogus, evo lygtais bakelius po 400-500lt, o jei ne tai siuskis iš ebay, turėsi gerą bakelį, nes šiti kur va šarūnas įmetė tai tikrai bent jau man nieko gero, turiu tokį užsidėjas, iki 2,8rpm dar gražiai burzgia poto jau pradeda plerpt, tikrai jei kitą reiktų pirkt tai nepagailėčiau pinigų, šiti iš neržveikos garsą skardų skleidžia, pirkdamas padaužyk į bakelį kokiu nors metaliuku ir daug maž bus tas garsas ar skardus ar duslus.
pas integras pa defoltu ir pas civikur typer eina tokie bakeliai su voztuvais vidui$arunas rašėCOLONMan irgi teko apie tai girdet, ant mazdos lygtais buvo padaryta, ir lygtais su rezonatoriais suzaista, ten buvo... gal...paulenz rašėCOLONO imanoma nusipirkt toki bakeli,kuris vaziuojant tolygiai nebirbtu,o sukrioktu tik gaza uzmynus?
Kazkada labai trumoai turejau civika su tokiu ismetimu,bet nepasidomejau,kaip ten padaryta buvo.
nezinau kodel jis pas tave plerpia, bet snd specialiai kai vaziavau, atkreipiau i tai demesi. Nieks neplerpia, garsas prie aukstu toks pat kaip ir prie 3000 apsuku, tik siek tiek astresnis palieka....skalbiniu_Wagis` rašėCOLONčia kažkada pardavinėjo žmogus, evo lygtais bakelius po 400-500lt, o jei ne tai siuskis iš ebay, turėsi gerą bakelį, nes šiti kur va šarūnas įmetė tai tikrai bent jau man nieko gero, turiu tokį užsidėjas, iki 2,8rpm dar gražiai burzgia poto jau pradeda plerpt, tikrai jei kitą reiktų pirkt tai nepagailėčiau pinigų, šiti iš neržveikos garsą skardų skleidžia, pirkdamas padaužyk į bakelį kokiu nors metaliuku ir daug maž bus tas garsas ar skardus ar duslus.