Gal kas susidūrėt su panašiais dalykais. Pasibėdavokit

Šiaip čia apie dyzelį buvo kalba. O benzininei su dujomis tai patarčiau šaltą užvedinėt ant benzino. Ar ir su benzinu apsukos aukštos?Gunner rašėCOLONnu va o mane lb net neramina..apsukos kaip uzkuri ciut ne 3000 isylus varikliui iki 2 nukrenta lb retai ant 1500 stovi..kas gali but?dujo snereguliuojamos originalios tai negaliu susireguliuot;]teks reduktoriu keist..ar dar yra kokiu varijantu?
Taip, degimą būtinai reikia sureguliuot: jei seniai keista - pakeist žvakes, žvaklaidžius, filtrus, tepalą. Prieš tai gal reiktų pamatuot kompresiją. Gal variklis tiek sudilęs, kad reikia remontuot ar keist.Gunner rašėCOLONsu benzinu apsukos 1000 bet rodykle sokineja..ir biski trukcioja kol salta.Gal degima reike sureguliuot?
Normalu Carismomsredline rašėCOLONDel benzo tai ir pas mane kai uzkuri buna netoli 2000, po minutes koks 1500 po dar kitos 850 kaip ir priklauso. Demesio nekreipiu, nors gal ir vertetu
pas mane tas pats buvo irgi po ilgo stovejimo ir trauke prastai, bet paskui prasidirbo...kasrupi rašėCOLONSveiki. siokios tokios bedos su mano apsukom. Pastovejus masinai apie 9 men garaze, uzkurus varikli viskas lyg ir ok. Bet. Pasiekus darbine temperatura apsukos ties 400-500. Lendu i garaza paziuret, gal kokios ziurkes susuko lizda ties oro srauto matuokle, bet kas dar galetu butti? Turi kas nors ideju?
O tu gal leisk varikliui laisvai padirbet kuri laika. Nes speju tuos 9men stovejo su atjungtu akumukasrupi rašėCOLONSveiki. siokios tokios bedos su mano apsukom. Pastovejus masinai apie 9 men garaze, uzkurus varikli viskas lyg ir ok. Bet. Pasiekus darbine temperatura apsukos ties 400-500. Lendu i garaza paziuret, gal kokios ziurkes susuko lizda ties oro srauto matuokle, bet kas dar galetu butti? Turi kas nors ideju?
Ne, kai siltas variklis dirba kaip laikrodukas aciu DievuiDzeronimas rašėCOLONNormalu Carismomsredline rašėCOLONDel benzo tai ir pas mane kai uzkuri buna netoli 2000, po minutes koks 1500 po dar kitos 850 kaip ir priklauso. Demesio nekreipiu, nors gal ir vertetupas mane tas pats yra
cia kol saltas variklis buna automatinis pacosas dirba. jei siltas manau taip apsukos nekyla