O tie modeliai dar net senesni už Galantus, apie devinto dešimtmečio vidury pristatyti

Dėl naujų sutinku, dvelkia kažkokia pigiena, nesižiūri man tas poliruotas aliuminis, juodi aštrūs šonai ir pan...
Grazus ratai, bet prie Galanto netinka, as tokius norejau pirkti, bet pries tai uzdejau ant automobilio ir tikrai neispudingai atrode, o man jie tokie grazus.. bet ne galantui.. nors del skonio taip sakant..Martyna$ rašėCOLONBeje leggeros labai maloniai rieda, kazkada gaves pralekti, net nustebau.
"Dropo" bet kokiu atveju reikiaMindaugelis rašėCOLON...ir dropo nereikes
Visiskai pritariu, ir dropo nereikesMartyna$ rašėCOLONMano visiškai šališka nuomone, LS sidabriniusSportiskas, lengvas dizainas
Galantui bus grazu...
Tu maziau mastyk, nes yra tokia taisykle kai dafiga galvoji ir renkies, ant galo pasiimi prasciausia variantaHAMMER rašėCOLONNa pats vis dar labiau LV linkstuO kalbant apie LS labiau apie poliruotą grafitinį variantą mastau. Vidus lengvai pilkas jų
Esu jau nudegęs su šitu posakiu....Mindaugelis rašėCOLON Tu maziau mastyk, nes yra tokia taisykle kai dafiga galvoji ir renkies, ant galo pasiimi prasciausia varianta
ka cia dar galvoji jei tie LV4 tokie kaip pas tomuka999, tai jami tuos ratus ir nesuki sau pautuHAMMER rašėCOLONEsu jau nudegęs su šitu posakiu....Mindaugelis rašėCOLON Tu maziau mastyk, nes yra tokia taisykle kai dafiga galvoji ir renkies, ant galo pasiimi prasciausia variantaNa tuomet kaip ir reiktų skambint ir sakyti LV4
Jie pirmieji man strigo
Bėda, kad neturiu foto dabar normalios galanto iš profilio... Bandyčiau dar pasipaišyt
Ausra sian linksmindao isgerusAusriukas rašėCOLONka cia dar galvoji jei tie LV4 tokie kaip pas tomuka999, tai jami tuos ratus ir nesuki sau pautu![]()
ir net nemastai jamt ratu su belekiek stipinu ir dar red lipu, jei teisingai supratau ish ko tu renkies
Ant Tavo sidabrinio Avance ir teisingo springs setup'o, LV borbai labai gerai atrodo... ledasTomukas999 rašėCOLONHameri neisduok manesimk kaip pas mane LV4
..
Tada reikia 22" bling-bling smoked nigger style ratuKarolis 93 rašėCOLONO man metro aukscio patinka nereikia ir dzipo.