Kuro sanaudos Lancer/Colt
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
matyt jedajus neskaite visos temos jis cia turejo benza uomenyherkuss rašėCOLONBet gi čia dyzelis......?Dzhedaj rašėCOLONTuretu nedraskant kazhkur apie 7 litrus mieste ryti maychiauiš kur tokios sąnaudos...? Kitos benzininės tiek neryja. Pas pažystamą nissan sunny 2.0d ir ryja mieste tik 5,5 o užmiesty apie 5. Ir čia tikrai ne melas.
O yra kur nors pareguliavimas koks.?

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Man labai įdomu koks turėtų būti "miestas", kad 5,5L rytųherkuss rašėCOLONBet gi čia dyzelis......?Dzhedaj rašėCOLONTuretu nedraskant kazhkur apie 7 litrus mieste ryti maychiauiš kur tokios sąnaudos...? Kitos benzininės tiek neryja. Pas pažystamą nissan sunny 2.0d ir ryja mieste tik 5,5 o užmiesty apie 5. Ir čia tikrai ne melas.
O yra kur nors pareguliavimas koks.?

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Mistas Utena. Bet ir Vilniui važinėjant tiek pat ryja. Nesuprantu.ZyXEL rašėCOLONMan labai įdomu koks turėtų būti "miestas", kad 5,5L rytųherkuss rašėCOLON Bet gi čia dyzelis......?iš kur tokios sąnaudos...? Kitos benzininės tiek neryja. Pas pažystamą nissan sunny 2.0d ir ryja mieste tik 5,5 o užmiesty apie 5. Ir čia tikrai ne melas.
O yra kur nors pareguliavimas koks.?Spėju be jokių šviesoforų, 1 pagrindinė gatvė ir pan. nu kažkas ale Skuodas ar Balbieriškis
Man vilniuj valgo 9 ir nors tu ką... Bičo almera 2,0 zyzelis apie 7,5 (bet jis ir važinėja pensininko rėžimu)- taip kad pirma reiktų išsiaiškint apie kokį miestą kalbam

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ne nu tu čia ir palyginai...herkuss rašėCOLONMistas Utena. Bet ir Vilniui važinėjant tiek pat ryja. Nesuprantu.

- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Aš turėjau omeny kad teko ir vilniuj pasisukinėt, ne vien utenoj. Vilniaus režimu ryja 5,8l. Ką tu į tai...?ZyXEL rašėCOLONNe nu tu čia ir palyginai...herkuss rašėCOLONMistas Utena. Bet ir Vilniui važinėjant tiek pat ryja. Nesuprantu.![]()
Na nebent važinėsi nuo 21:00 iki 6:00... Tada gal ir galima su Utena lygint
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ai, matau, kad diskusija vėl virsta į "mano mašina geriausia- važinėju ant oro"herkuss rašėCOLONAš turėjau omeny kad teko ir vilniuj pasisukinėt, ne vien utenoj. Vilniaus režimu ryja 5,8l. Ką tu į tai...?ZyXEL rašėCOLON Ne nu tu čia ir palyginai...![]()
Na nebent važinėsi nuo 21:00 iki 6:00... Tada gal ir galima su Utena lygint

- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Baxuras nieko aš tau nesakau. Nei ta mašina mano nei aš kitą turiu tik šiaip man įdomu buvo kaip gaunas kad tie patys motorai skirtingai ryja.ZyXEL rašėCOLONAi, matau, kad diskusija vėl virsta į "mano mašina geriausia- važinėju ant oro"herkuss rašėCOLON Aš turėjau omeny kad teko ir vilniuj pasisukinėt, ne vien utenoj. Vilniaus režimu ryja 5,8l. Ką tu į tai...?Nematau tikslo toliau jos tęsti. Tik va niekaip nesuprantu, tipo jei aš dabar pasakyčiau "mano mašina valgo 4 litrus 100 kilometrų stovint kamščiuose"- tai nuo to man turėtų geriau pasidaryt ar kitiem pavydas pradėt graužt?
uoeva
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
gaunas taip kad skirtingai islaikyta, tepalas skirtingas, kondiskes, skirtingi zmones vairuoja, skirtingomis salygomis ir t.t.herkuss rašėCOLONBaxuras nieko aš tau nesakau. Nei ta mašina mano nei aš kitą turiu tik šiaip man įdomu buvo kaip gaunas kad tie patys motorai skirtingai ryja.ZyXEL rašėCOLON Ai, matau, kad diskusija vėl virsta į "mano mašina geriausia- važinėju ant oro"Nematau tikslo toliau jos tęsti. Tik va niekaip nesuprantu, tipo jei aš dabar pasakyčiau "mano mašina valgo 4 litrus 100 kilometrų stovint kamščiuose"- tai nuo to man turėtų geriau pasidaryt ar kitiem pavydas pradėt graužt?
uoeva
mano 93 m.herkuss rašėCOLONLaba
Kas žino kiek gali ryti dyzelio '94 lanceris 2.0d. universalas? Noriu pirkti tik nežinau kiek ryja....
Pensininko rezimu vasara uzmiestyje apie 5 ir siek tiek maziau gali buti priklausomai nuo salygu bla bla bla
Mieste, Kaune, apie 6, ziema apie 7- 7,5. Trukumas tas, kad mieste vazineju mazais atstumais ir puse atstumo nuvaziuoju saltu varikliu, todel negaliu normaliai ivertinti sanaudu.
Idomu. Man pareguliavus degimo kampa dumingumas smarkiai sumazejo, trauka padidejo, bei sanaudos siek tiek sumazejo. Kiek supratau velyvas buvo degimas padarytas. Taciau ir vibracija su velyvu mazesne buvo.herkuss rašėCOLONvistik nusipirkau aš tą lanceriuką. I togo 70proc. užmiestis 30 proc. miestas. 30litrų 500km. = 6 litrai/100km.
Tokia statistika. Bandysiu sakiau pasižiūrėti degimo kampą ir dumingumą susireguliuot.
Jei ydomu parašysiu ar kas nuo to pasikeitė.