Eclipses el. veidrodeliai?...
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
Eclipses el. veidrodeliai?...
Jie tik stovi ir jokio judesio su elektriniu reguliatorium neturi
Vakar nusiardziau desnini (smulkiau jau ner kur ) viskas norm. Kas galetu buti? Beje ir langai,cia jau skaiciau keliolika pasisakymu,bet konkretaus ir neradau ats. Buvo truputi atsikrate varztai,laikantys langa-prisukau ir is pradziu viskas ok,bet nuploviau,suslapo ir niekaip iki virsaus neuzkyla
Vakar nusiardziau desnini (smulkiau jau ner kur ) viskas norm. Kas galetu buti? Beje ir langai,cia jau skaiciau keliolika pasisakymu,bet konkretaus ir neradau ats. Buvo truputi atsikrate varztai,laikantys langa-prisukau ir is pradziu viskas ok,bet nuploviau,suslapo ir niekaip iki virsaus neuzkyla
- Hoplitas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 656
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON saab 9-3ss
- SkypeCOLON hoplitas
- MiestasCOLON Kaunas-Telsiai
Re: Eclipses el. veidrodeliai?...
Veidrodelio saugili siulyciau patikrinti. O del langu tai as sutepiau langu gumas specialiu purskalu kaip vd tik kad gumom skirtas dabar nebestringa langashorn rašėCOLONJie tik stovi ir jokio judesio su elektriniu reguliatorium neturi
Eclipse 92m 2.0SOLD!
audi 80 (B4) 2.8 quattro LPG SOLD!
audi a3 1.8 SOLD!
Saab 9-3SS 1.8t
audi 80 (B4) 2.8 quattro LPG SOLD!
audi a3 1.8 SOLD!
Saab 9-3SS 1.8t
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- SkypeCOLON edgarask.
tas rysys "tik" toks,kad cia mano gimtine,na ir siaip pats mieliausiais miestas pasaulyje
Nemoku pasirasyti dar,bet ismoksiu;)...
92 eclipse 2.0 raudonas,juodu stogu...
Nemoku pasirasyti dar,bet ismoksiu;)...
92 eclipse 2.0 raudonas,juodu stogu...
Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
pas mane tai veidrodeliu buvo parejas jungtukas, o del langu tai pas mane irgi buvo nuplauni arba palyje ir neuzsidaro langai abu. tai pries parduodant issiardziau dureles ir yra ten tokia lango kreipemoji paciose duryse ir ji buvo surudijusi tai kaip gauna dregmes rudys isbringsta ir spaudzia ta guma langa ir neuzdaro normalai. pasiziurek pas tave taip irgi gali buti
Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- SkypeCOLON edgarask.
Na va,ka as be jusu daryciau,jus cia tikri enciklopedijos viska atsakotrymka rašėCOLONpas mane tai veidrodeliu buvo parejas jungtukas, o del langu tai pas mane irgi buvo nuplauni arba palyje ir neuzsidaro langai abu. tai pries parduodant issiardziau dureles ir yra ten tokia lango kreipemoji paciose duryse ir ji buvo surudijusi tai kaip gauna dregmes rudys isbringsta ir spaudzia ta guma langa ir neuzdaro normalai. pasiziurek pas tave taip irgi gali buti
Buvau issiardes ir maciau sita problema del langu,tik der neapsisprendziu,kaip ten pasitvarkyt....
Kita problemike reik pasalint-isplyses bagazines "amortiko" sriegis,kur virsuj prisisuka,gal cia ka patartum,nes priejimo ten kaip ir ner....
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
kuris sriegis, ar tas kuris i rema sukas, ar tas kuris paciam amortike (dzriuracka ta )horn rašėCOLONNa va,ka as be jusu daryciau,jus cia tikri enciklopedijos viska atsakotrymka rašėCOLONpas mane tai veidrodeliu buvo parejas jungtukas, o del langu tai pas mane irgi buvo nuplauni arba palyje ir neuzsidaro langai abu. tai pries parduodant issiardziau dureles ir yra ten tokia lango kreipemoji paciose duryse ir ji buvo surudijusi tai kaip gauna dregmes rudys isbringsta ir spaudzia ta guma langa ir neuzdaro normalai. pasiziurek pas tave taip irgi gali buti
Buvau issiardes ir maciau sita problema del langu,tik der neapsisprendziu,kaip ten pasitvarkyt....
Kita problemike reik pasalint-isplyses bagazines "amortiko" sriegis,kur virsuj prisisuka,gal cia ka patartum,nes priejimo ten kaip ir ner....
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- SkypeCOLON edgarask.
Na va,ka as be jusu daryciau,jus cia tikri enciklopedijos viska atsakot
Kita problemike reik pasalint-isplyses bagazines "amortiko" sriegis,kur virsuj prisisuka,gal cia ka patartum,nes priejimo ten kaip ir ner.... [/quote]
kuris sriegis, ar tas kuris i rema sukas, ar tas kuris paciam amortike (dzriuracka ta )[/quote]
Tas,kuris isisuka i lango rema...
Kita problemike reik pasalint-isplyses bagazines "amortiko" sriegis,kur virsuj prisisuka,gal cia ka patartum,nes priejimo ten kaip ir ner.... [/quote]
kuris sriegis, ar tas kuris i rema sukas, ar tas kuris paciam amortike (dzriuracka ta )[/quote]
Tas,kuris isisuka i lango rema...
- WhiteWidow
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 121
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 12, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
As cia irgi biski prie tos temos. Kaip suprantu eclipse turi syldomus veidrodelius. tik va klausimux ar visgi mano eclipse '92 GS nera tokio navaroto ar jis kazkaip automatiskai isijungia kartu kai paspaudi galinio lango sildymo mygeli?
ar cia tiesiog reikia pasakyti "veidrodeliai atsilkit" ir jie suveikia
ar cia tiesiog reikia pasakyti "veidrodeliai atsilkit" ir jie suveikia