1) ką veikia šitie laidai ir kur jungiasi? vienas laidas nupjautas išvis.

2)Dar viena stebukinga fyškė raudonai apvesta

na aš ir nemaniau, kad staiga visi supuls pasakoti. gal atsiras vienas kitas susidūręs. aš pvz esu pažėręs dalimis keletą auto, tai kai kurių, jei paklaustum, kam fyškės 90proc pasakyčiau.Amplis rašėCOLONtau zmones vien is foto nepasakys nieko nebent elemenytarus butu laidas.
o antras tj bandyta nutraukti ar kazkas tokio pajimk prisitvirtink normalei arba net nauja prisuk.
užsivedaAmplis rašėCOLONpas mane paty asmeniskai Carizmoi yra nemazai fiskiu palaidu nu tiesiok lysnu kurios neprijunktos.
o tavo ji bent uzsiveda ar ieskai problemu cia del to?![]()
ieškau tam, kad nekabotų atjungti reikalingi laidai, nes toje eclipsėje pilna visokių nedasukinėtų varžtelių, išlupinėtų plastasiukų ir t.t..Amplis rašėCOLONkam tada jieskai problemu?
ar drajina ar kas?
aprasyk kam tikslei jieskai bedu su laidasi nes mazai kas tau atsakys i toki sukta klausima kureme gali prifantazuoti belenkaip,
labai dėkuiRiebus rašėCOLONpirma fotke gal nuo prikurkes gal nuo kokios saugos dirzo lemputes
antra fotke greiciausiai kad atjungtas dacikas nuo AC siurblio labai jau panasi fyske
trecia neaoriginalios fyshkes tai neaisku
labai ačiū už knstruktyvią pagalbąlaprix rašėCOLONPirma, kaip jau sake greiciausei nuo daviklio kur liepia uzsisekt dirzus
Antra sunku iziurek, bet irgi pritarciau del kondicionieriaus kaskokios tai fiskes
Trecia, jei yra (buvo) dujos, tai kaskas panasaus kaip purkstuku emuliatoriaus fiskes, arba signalkes, kartais jos buna labai panasios, seip statyciau uz dujas![]()
Ketvirta, mases laidas, kuris turejo but prisuktas prie kebulo...manau ant kebulo, zemiau priekinio lango dar turetu tebebut aliuminine ausele nuo kurios nutruko sis laidas, dazniausei to laido nutrukimas, nepritvirtinto akumo pasekme