Tai siurbliui batai... Pas mane iš vairo kolonėlės kapsėjo po truputį, tai Maximoj tokoio šmeriaus radau, germetikas tipo, supyliau ir ką, jau du mėn nė lašo nedapyliau. O pačiam siūlyčiau šrote siurblio ir kolonėlės paieškot, pakeisi bus ramuma. Restauravimas pasakiškus pinigus kainuoja, kažkur 600-800Lt.M_actep rašėCOLONDekui.Mechanine dali tai like tik generatoriu sutvirtint kad nesitabaluotu nes lb dreba,ir sutvarkyt vairo stiprintuva nes neveikia sukair neaishku kas yra jam.Bakelis tepaluotas visas,ipilu spec skyschio vistiek neveikia reiks meistram parodyt kai bus shlamanchiu
Nu jo, čia suplakiau ir savo problemą į vieną vietąM_actep rašėCOLONJeigu siurblys tai ji keichiam.O kam kolonele keist?
Nieko tokio bunakamazistas rašėCOLONNu jo, čia suplakiau ir savo problemą į vieną vietąM_actep rašėCOLONJeigu siurblys tai ji keichiam.O kam kolonele keist?. Jei kolonėlė tvarkoj viskas ok. Matai, kaip būna. Pavasaris, užsisvajojau biskį...
Nemanau, kad įkasi...M_actep rašėCOLONNieko tokio bunakamazistas rašėCOLON Nu jo, čia suplakiau ir savo problemą į vieną vietą. Jei kolonėlė tvarkoj viskas ok. Matai, kaip būna. Pavasaris, užsisvajojau biskį...
reiks pasiskambinti i shrota pasiklaust kainos
gal ikasiu
O tai kaip tavo surblys atrodo, gal nuotrauką turi? Pas mane garaže yra nuo Galanto (donoro)M_actep rašėCOLONTai va shiandien ishvezhu zhmona su vaiku pas shvogierka 3 dienom i kaishiadoris ir gryzhdamas kaip tik man bus pakeliui tas shrotas uzhsuksiu paklausiu kaina