Eclipse 1G Targa

Klausimai susiję su važiuoklės ir stabdžių remontu
DestrOJ
Dalyvis
PranešimaiCOLON 90
UžsiregistravoCOLON 2008 09 13, 21:04
AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse 1G targa
MiestasCOLON Vilnius

Re: Eclipse 1G Targa

Neperskaitytas pranešimas DestrOJ » 2009 03 15, 00:53

na turiu omeny tas virs stiklo, kur ant stogo gumas, kur isiremia stiklas :) ... ash turiu vilties... :D
DSM 1G 2.0 Targa

Vartotojo avataras
paulenz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3122
UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas paulenz » 2009 03 15, 01:35

Viltis durniu motina,bet mamos savo vaikus myli. :D
Imesk kur nors savo targos foto. As nuo tada,kai savaja pardaviau,taip gyvai ir nebesu targos mates.
2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.

Zakis
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1311
UžsiregistravoCOLON 2005 07 01, 03:00
AutomobilisCOLON BMW
MiestasCOLON Šiauliai

Neperskaitytas pranešimas Zakis » 2009 03 19, 14:15

DestrOJ rašėCOLONna turiu omeny tas virs stiklo, kur ant stogo gumas, kur isiremia stiklas :) ... ash turiu vilties... :D
visi mes turejome vilties :D bent jau as jos turejau daug... :mrgreen:
Esme yra musyse :D ten kur guma kampuose sueina su stogu galima susandarinti (ir tai nevisai idealiai), bet problema nedings, nes kaip kolega sake kraiposi kebulas, o kebului krypstant atsiranda tarpai. Padetu nebent nuliovu gumu gaminimas arba sugalvoti stogui nauja konstrukcija ir uzsisakyti kokios tuning/styling firmoje. O kadangi tema yra apie vaziuokle, tai drumbash'as man kazkada teige , kad pas ji nesikraipe nes buvo super duper reguliuojamo aukscio kokybiski amortizatoriai :roll: bet as netikiu , kad jam nesikraipe :mrgreen:

Mauseris
Dalyvis
PranešimaiCOLON 4
UžsiregistravoCOLON 2008 11 04, 21:38
AutomobilisCOLON eclipse

Neperskaitytas pranešimas Mauseris » 2009 03 22, 13:56

Na del kraipymosi tai tikra tiesa, pats dabar vazineju su eklipse 1g targa ir tikrai vaziuojant nelygiu keliu kraiposi kebulas, o seip pas mane nereguliuojami amortikai, bet manau, kad kuo kietesnius "sustresnius" amortikus isidesi tuo labiau kraipysis kebulas. Seip del stogo tai iseiti radau, kad neleistu vandens, taciau arteja vasara ir mano variantas nebetinka kadangi sudetinga stoga nuimti. Seip didziausia beda yra ten kur susiduria priekinis stogo kampas su priekinio lango remu, as padariau esmini pakeitima. Visa ziema ir kolkas dabar dar esu idejes vientisa guma nuo pat veidrodelio iki stogo galo ir vazineju sausai, bet dabar jau mastau kazka naujo. Beje gal kas zinot kiek eclipsiu targu yra lietuvoj?

Mauseris
Dalyvis
PranešimaiCOLON 4
UžsiregistravoCOLON 2008 11 04, 21:38
AutomobilisCOLON eclipse

Neperskaitytas pranešimas Mauseris » 2009 03 22, 13:58

Seip butu fainai pabendrauti su bendraminciais turinciais 1G targa. mano skupe: mauseris2; manau kad yra daug aktualiu klausimu su kuriais nesusiduria paprastu klipsu turetojai.

Vartotojo avataras
paulenz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3122
UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
MiestasCOLON Vilnius

Neperskaitytas pranešimas paulenz » 2009 03 23, 16:07

As savo raudona targa pardaviau rusams,bet po to jiems buvo dideliu bedu ja per siena isgabent,tai as taip ir nezinau,ar ji liko lietuvoj,ar iskeliavo. O siaip sitas forumas ir yra skirtas bendraminciams bendraut. :wink:
2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.

mindeqee
Dalyvis
PranešimaiCOLON 91
UžsiregistravoCOLON 2009 06 17, 12:23
AutomobilisCOLON eclipse
SkypeCOLON radiatoriuss

Neperskaitytas pranešimas mindeqee » 2009 06 18, 01:15

BUTTON_POST_REPLY