Na galim kažką pasiorganizuotiVirtual rašėCOLONTai gal kokį party? Nes man jau labai norisi nuo visko atsipalaiduotiDzeronimas rašėCOLONmanau galesim ka nors paorganizuoti po kasesvistiek moters diena kaip ir bus kita diena

Na galim kažką pasiorganizuotiVirtual rašėCOLONTai gal kokį party? Nes man jau labai norisi nuo visko atsipalaiduotiDzeronimas rašėCOLONmanau galesim ka nors paorganizuoti po kasesvistiek moters diena kaip ir bus kita diena
tau gal cik cirik ? nakty kas tau organizuos?Mindaugelis rašėCOLONJus geriau antradieni organizuokites, as mielai prisijungsiu
manes nepamirsk pasiimt , gi nedirbu savaitgaliBrigutte rašėCOLONNa galim kažką pasiorganizuotiVirtual rašėCOLON Tai gal kokį party? Nes man jau labai norisi nuo visko atsipalaiduotitik alia kaip su nakvyne daryt?
cik ne rik, bet kita diena iseigineDzeronimas rašėCOLONtau gal cik cirik ? nakty kas tau organizuos?Mindaugelis rašėCOLONJus geriau antradieni organizuokites, as mielai prisijungsiu
PataisymasVirtual rašėCOLONIš karto klausiu, kas galėtų paimti mane su mergaite į ekipažą?
ButinaiBrigutte rašėCOLONNebūsiu![]()
![]()
Bet palaikysiu morališkai per atstumą![]()
Irrrrr jeigu kažkur lėksite vakare, rpatesimo daryti tai praneškitprisijungčiau
o tu k****poiss rašėCOLONpritruko vos 4 taskeliu..na bet vyrai stenges..ten momentais jau buvo kova del buvio..![]()
vistiek saunuoliai