Kviečiame visus Mitsubishi klubo narius, forumo dalyvius ir šiaip dėl EVO seilę varvinančius žmones palaikyti SASK taurės II-ajame etape važiuojančius klubo atstovus Donix ir Dolphin.

as gal ir prisijungciau , bet nzn iki kiek galiu buti , man vilniuje kazkada diena reikia jau butigabriel-gst rašėCOLONreiketu butinai atlekt,gerai kad sekmadieni - bus dar norinciu vilnieciu?
Aciu uz palaikyma!gabriel-gst rašėCOLONnu va , is klubo sirgaliu lygtais buvom tik Romka ir pachmielingas asbuvo salta , vejinga , ir daug geru vaizdu
respect Doniui ir Dolphinui uz Mitsu fronto palaikyma
Su jumis kartu opeli kur paleido, jis ten vertesi, maciau arti privaziaves buvai, visi sveiki.Donix rašėCOLONdekui uzh palaikyma
ishvada padariau kad be spykliu ner ko lyst, kitam sykiui roketus pajamsiu
video ir foto veliau
p.s. per auto fanus rodys
prie mano auto buvo prikabine kamera kai shokau per sniego kalna ir pameciau slenksti
Taip, man ish galo vaziavoAlgiukaz rašėCOLONSu jumis kartu opeli kur paleido, jis ten vertesi, maciau arti privaziaves buvai, visi sveiki.Donix rašėCOLONdekui uzh palaikyma
ishvada padariau kad be spykliu ner ko lyst, kitam sykiui roketus pajamsiu
video ir foto veliau
p.s. per auto fanus rodys
prie mano auto buvo prikabine kamera kai shokau per sniego kalna ir pameciau slenksti
Treniruotes super, labai greitos nes trasa dar nebuvo virtusi i leda, treniravomės 8:30 važiavom ~14val. pirma vaziavimaAlgiukaz rašėCOLONtai isviso tik 5 ratus ir vaziavai? Nebuvo daugiau vaziavimu? A tik palydetas Romkos atvaziavau 15h, tai nemaciau ar buvo treniruotes