Nea, man patinka, kaip yraalgiosas rašėCOLONO gal tu Mantai V6 parduosi savo priekini, as tik perdazau, o tau uzdesim naujausia varianta![]()
![]()
Neleido dazyti slenksciuMindaugelis rašėCOLONaaaaa, kai pamaciau tai nesusilaikiau asaros neispaudes, taigi jei jau dazei viska reikejo ir slenkscius nudazyt!!!!
As snekejau sia tema, bet vis tik jis kitus slenksčius ateityje žada dėti, taip , kad jis ir šeimininkaujaMindaugelis rašėCOLONnu pats kaltas tada, bet zymiai geriau sidabrinis Galantas atrodo su dazytais slenksciais..
Deciau SE, bet kolkas su paieska sunkiai sekasiMantas_V6 rašėCOLONO del priekinio buferio - desi Avance arba SE?
Taip, esu kaltas. Labai atsiprasau. Bet nedazyti, bent jau nerodo savo baisios formos (IMHO). Sio tipo slenksciai nesidaze gamykloje, dazomi yra visai kitos formos kaip Sport Edition, Elegance, AvanceMindaugelis rašėCOLONnu pats kaltas tada, bet zymiai geriau sidabrinis Galantas atrodo su dazytais slenksciais..
Nemanau kad universalo slenksciai bus kitos formuotes , nei sedano, durys tos pacios, kebulas iki uzpakalioMartyna$ rašėCOLONTegu neužpyksta Sky, bet man tas siaurėjantis i prieki slenkstis tai nekaip atrodo. Avacne slenksciai netiktu net jei rasciau, nes jie masyvus ir tinka tik prie viso Avaco "body kito". O SE slenkscius jau kaip ir turiu, tik negaliu priprasyti kad nuimtu (tipo neturi laiko), beje nezinau ar tiks nuo universalo be perdarinejimu.
Ja, po restailingo. Maciau yra pirkti groteles be skyles priesrukiniui. Bet toks tik nesekmes atvejui.Mindaugelis rašėCOLONTai cia porestailinginis tik be priesrukiniu kaip suprantu?:)
Puikiai tave suprantu... As dabar vienu metu bandau apkakoti ir kebula ir vaziuokle, tai jau pradeda skaudeti viena vietaMindaugelis rašėCOLONtaciau tex remontuot varikli vel, tai tie pinigai sekmingai iseis i varikli..