Mindaugelis rašėCOLONNa man irgi teko pas ji lankytis, buvo siek tiek niuansu bet manau tai buvo tiesiog kad ne visada gaunasi kaip nori, siaip paciu darbu gan patenkintas likau

Pavasari manau lankysiuos su bamperiu vel

Jauciu man Mindaugelis duos sprikta

del buferio. As zinau del ko, nes puikiai atsimenu kodel. Kartais man sudetinga atsakingai padaryti savo darba, kai nezinau kokie sluoksniai sedi is anksciau. As net neabejoju, kad mano pavirsius buvo dengiamas kaip priklauso, bet jau veliau iziurejau kazka negera, tai yra is kazkur lygtais is po zemiu atsirado itartinas senojo sluoksnio islindimas ( jei suprasite ka rasau ). Vadinasi as turejau susveisti iki plastmasiu ir sunaikinti viska nuo pavirsiaus iki gamyklines stampofkes, o tai isivaizduokit kokia valakita. O jei dar buferis buvo glamzytas ir deformuotas, tada sluoksniuok nesluoksniaves , jau vadinasi neturi teises garantijos duoti. Ir aplamai , kas sugalvojo ta garantija jau naudotai detalei

Stengiuosi as tikrai ir labai noriu tureti gera varda. Be to as dirbu is idejos, man jau mazeja pelnas,viskas brangu , sunku issilaikyti labai, darbo vietos islaikymas ir prieziura susiurbia mano apie 60 % pelno.
Beje , startuoja naujas mano puslapis, pazadu , bus labai idomiu temu, foto galerijos musu darbu, patarimai neikainuojami taip pat
Idedu i savo kitas temas nuotraukas, kur buvo atliekama renovacija-stilingas stabdziu suportams, paziurekite kaip grazu