Tau ir 1G patinkaKevinas rašėCOLONO as nesutikciauMan ir 7er (kosmosas) labai patinka.

Tau ir 1G patinkaKevinas rašėCOLONO as nesutikciauMan ir 7er (kosmosas) labai patinka.
turetumet jus kieme toki B... tai su liezuviu nupoliruotumet visa ;];]Mantas_V6 rašėCOLONSitas automobilis ivairiu itakingu auto laidu (Top Gear [BBC], Motorvision [DSF] ir t.t.) buvo pripazintas vienu bjauriausiu (kaip ir 7er BMW). Pilnai su jais sutikciauJuliuoshius rašėCOLON[ighttp://www.dragtimes.com/images/9370-2006-BMW-M6.jpg[/img]
kam nepatinka, tegul net nekomentuoja..
Visu pirma as kieme tokio niekada netureciau, nes jei ir galeciau skirti tokia pinigu suma automobiliui, tai tikrai rinkciausi ne sita pabaisa 6erJuliuoshius rašėCOLONturetumet jus kieme toki B... tai su liezuviu nupoliruotumet visa ;];]Mantas_V6 rašėCOLON Sitas automobilis ivairiu itakingu auto laidu (Top Gear [BBC], Motorvision [DSF] ir t.t.) buvo pripazintas vienu bjauriausiu (kaip ir 7er BMW). Pilnai su jais sutikciau
bet daugumai audi ir golf kaip matau patinkaaisku vis geraiu nei toks bmw ane
![]()
Laikas jau tau Lietuvon griztAndriuha rašėCOLONna nezinau man ir 6 bmw grazus ir a5 liux ir golf gti tiek 5 tiek 6 matyt jau visai skoni praradau
pasakysiu naujiena kad uz poros sawaiciu gryztuMantas_V6 rašėCOLONLaikas jau tau Lietuvon griztAndriuha rašėCOLONna nezinau man ir 6 bmw grazus ir a5 liux ir golf gti tiek 5 tiek 6 matyt jau visai skoni praradau
As ju nelyginu, todel ir sudejau taipMindaugelis rašėCOLONMantai, is esmes neteisingas foto sudejai palyginimui BMW 6 ir Audi A5..Arba kitaip sakant geriausia modifikacija A5 ir paprastuti sestuka
jo, tingejau tik darasyt kad sestuko nepaprastumas tik nepaprastuose ratuoseMantas_V6 rašėCOLONAs ju nelyginu, todel ir sudejau taipMindaugelis rašėCOLONMantai, is esmes neteisingas foto sudejai palyginimui BMW 6 ir Audi A5..Arba kitaip sakant geriausia modifikacija A5 ir paprastuti sestuka
Tiesiog man A5 patinka, o 6er NE
O be to sestukas jau buvo su tekstu paruostas, tai negi as dar nuotrauka keisiu
![]()
P.S.: kodel tau sestukas paprastas, paziurek, kokie rraaatai