Beje, pas mane dar ABS' rele nebuvo ne karto nuejusi.....seip ar tik ir nebus to priezastis kad ABS'as perdaug daznai ir stipriai palieka apkrautas del perdazno priekio bandimo blokuotis
Butent, as ta ir siuliau savo neredaguotame poste, kad apsikeist tik paciai suportais, be bracketu, t.y. pas coltistus nueitu sigmos bracketai ir VR4 suportai, o man liktu VR4 bracketai ir imciau tiktai sigmos suportus be bracketuSharas rašėCOLONMicius idomi ir naudinga info apie legnum vr4/evoIV gsr suportus, tik tada reiktu sigmos bracket'o, nes 296mm coltui tikrai per dideli diskai, bereikalingas svoris ir tiek.
Ne, cia as suklydau, vietoj "paredaguoji" turejo but "paredaguoju", ka jau ir pataisiauSharas rašėCOLONP.S. Man rasei pasideitinti posta? Biski buvau atsokes nuo forumo
Tai sau dėsies 296mm?Micius rašėCOLON<..> Patys suportai nuo VR4 Legnum(Galant)/EVO4 GSR yra tokie pat, kaip Sigminiai, isskyrus tai, jog i juos slangele tvirtinasi su "banjo" varztu, taip, kaip reikia "coltistam". Pas Sigma gi slangeles antgalis tiesiog isisuka i pati suporta, taip kaip pas 1G eclipses. O suportu laikikliai (bracket'ai) pas VR4 Legnum(Galant)/EVO4 GSR yra didesni, nei Sigminiai, nes eina ~296mm stabdziu diskas palyginus su ~276mm Sigmos stabdziu disku.
Tai pas mane jie jau sudeti nuo pavasario/vasaros tokieorangen rašėCOLONTai sau dėsies 296mm?
Na buvau sudejes viska nuo to legnumo (diskai suportai ir laikikliai suportu), o slageliu originaliu tvirtinimas kadangi netiko, tai idejau vientisas ilgas slangeles (nuo colt/lancer) nuo padavimo vamzdeliu iki pat suportu (su samapalnu laikikliu prie amortiko), nes senosios kur dvi slangeles eina ir ties amortiku jos susijungia per vazdeli) kaip zinia netiko. Taigi kol buvo su vasariniu apavu (R18 ratlankiai), viskas buvo ok, o kai uzsidejo zieminiai (R16), tai nepamaciau, kad slangele trinasi jau i ratlankio krasta, ko pasekoje prie vienos perejos vaziuojant dingo stabdziai..., bet svarbu viskas gerai baiges, t.y. nieko nenutreskiau ir i nieka neivaziavau. Taigi, nenoriu ten vel terliotis parinkdamas tas slageles ir pan., esu jau uzsiskakes armuotas orignal 1G awd, ir todel desiu sigmos pacius suportuslaprix rašėCOLONtai kaip ten dabar pas tave su tom slangelem?perejimus slangeliu kokius dejai is klipses i legnumo suportus? Na seip jei jau susidejes esi tai kur cia saknis kad sumanei keist suportus i sigminius?