1.) Jai zmogus nevazineja kiekviena diena akumas nekraunamasmpegas rašėCOLON PabraukiauJuk neatjunginėjat aparatūros kiekvieną dieną? Ar klystu?

2.) Veliau prasides klausimai kodel pas mane sedo akumas?????? nes pirkau visiska nauja.... ir t.t.
3.) Pasikartosiu dar karta nes matau nesupratai

Akumas ne amzinas. Jis kiekviena karta kraunamas kai su auto vazioji

As mokykloj nesimokiauWytska rašėCOLONjo, tu matau nesupranti kas yra kondensatorius, kaip jis veikia ir kokia funkcija jis atlieka automobilyje. mokykloj to nemoke, bet ir univere tikriausiai praleidai tas paskaitas fizikos arba elektros... ech
Uzkrauto kondensatoriaus turi varza artima begalybei, o issikrovusio kondensatoriaus varza yra nuline. todel uzkrautas kondikas nevalgo akumoo neuzkrautas kondikas valgo akuma ziauriai, taciau tai trunka milisekundes, kuriu metu buna daug kibirksciu ir sudegusiu saugikliu

Esu susidures su elektrolitiniais ir ne elektrolitiniais kondinsatoriais. Kurie nauduojami radiotechnikoj. Bet manau sis skiriasi tik talpumu ir tiek.
Kokias varzas turi as nesigincisiu nes to tikrai nezinau.
Bet galiu tau pasakyt viena dalyka. Ykrautas kondensatorius negali nevalgyti akumo cia nerealus dalykas. Taip sakant jis visvien kazkiek save maitina.
Kaip pvz paimk kondika ikrauk ji ir padek kur nors. Po savajtes paziurek ar bus jis tiek pat ikrautas kaip buvo

Idomus man tavo mastymas