Reikalingas patarimas del Carismos
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2
- UžsiregistravoCOLON 2009 01 19, 09:07
- AutomobilisCOLON Carisma 97m. 1.9 TD žalia :)
- SkypeCOLON tadas.z
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Reikalingas patarimas del Carismos
Sveiki, kur šiai dienai geriausiai kreiptis dėl Carismos farų sureguliavimo Vilniuje? Bėda ta, kad jos kažkaip kampu stovi ir ne ten šviečia, kur turi šviesti (diagnozavo tech. apžiūroje). Viename servise buvau, pakaušius krapštė, aiškino, kad kažkas kažkur sulūžę, bet taip ir neįtikino iki galo, kad reikia keist faras, o šviest jos šviečia kuo puikiausiai, reikia tik kampus sureguliuoti. Patarkite, kuriame servise yra meistras išmanantis mitsubišių faras?
- Dzeronimas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2922
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 07, 09:51
- AutomobilisCOLON B5+ Variant
- SkypeCOLON wyciukasz
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Reikalingas patarimas del Carismos
Kaip suprantu reflektorius isluzo is vietos. Man tas pats buvo kai taivanski zibintai11_ rašėCOLONSveiki, kur šiai dienai geriausiai kreiptis dėl Carismos farų sureguliavimo Vilniuje? Bėda ta, kad jos kažkaip kampu stovi ir ne ten šviečia, kur turi šviesti (diagnozavo tech. apžiūroje). Viename servise buvau, pakaušius krapštė, aiškino, kad kažkas kažkur sulūžę, bet taip ir neįtikino iki galo, kad reikia keist faras, o šviest jos šviečia kuo puikiausiai, reikia tik kampus sureguliuoti. Patarkite, kuriame servise yra meistras išmanantis mitsubišių faras?