Galetum labiau atkreipti demesi i zmoniu parasus - manau nebekils klausimuDzhedaj rašėCOLONShit style
Jeigu tau toks patinka, tai nelabai turėtum kitose temose rašinėti ir komentuoti stylingą ar ratus...

Galetum labiau atkreipti demesi i zmoniu parasus - manau nebekils klausimuDzhedaj rašėCOLONShit style
Jeigu tau toks patinka, tai nelabai turėtum kitose temose rašinėti ir komentuoti stylingą ar ratus...
Dzhedaj rašėCOLONShit style
Jei tam forume esi parases virs 800 zinuciu, tai cia jau ir tavo forumas, ne tik musuSwifty rašėCOLONDzhedaj rašėCOLONShit style
ko tu cia kabinejas prie manes? gi nereik uzsiciklinti ant vieno...sorry kad man nepatinka dishovi ratlankiai su juodu vidum negi man dabar nusisauti del to
Siaip Dzhedaj maziausiai ish taves tikejausi kad tokia nesamone suvemsi
![]()
![]()
Nu ir piktas tu
p.s man patinka, jau antras zmogus jusu forume del mano parasho mane nurashotipo jei golfas tai tu loxas ir negali nieko komentuoti
TaipSwifty rašėCOLONp.s man patinka, jau antras zmogus jusu forume del mano parasho mane nurashotipo jei golfas tai tu loxas ir negali nieko komentuoti
shitie ratai neblogiSwifty rašėCOLONhttp://www.green-bottle.com/uploads/gal ... G_1071.jpg
ar tu tikras tuoMindaugelis rašėCOLON nes cia Mitsubishi Forumas
nu ne, juokas net imaAusriukas rašėCOLONar tu tikras tuoMindaugelis rašėCOLON nes cia Mitsubishi Forumas
Cia dar liko mitubishiu?Mindaugelis rašėCOLONnu ne, juokas net imaAusriukas rašėCOLON ar tu tikras tuo![]()
ajajai! Kokia mamassita!Tomukas999 rašėCOLON![]()