Ir beje, nesuprantu kokio bieso jūs tą 98ą pilat. Naudos jokios. Pinigai į balą išmesti.
unox'e su kortele nuolaidu man gaunasi 2 ct skirtumas tarp 95 ir 98. tai kaip ir jokio skirtumo. ale cia labiau psichologiniam ramumui. variklis kai kaprizingas, tai vis ramiau miegasi, kai zinau, ka 98 piluSingas rašėCOLONEkonominiu režimu trasoj tai visos mažai jama. Viskas pasimato mieste
Ir beje, nesuprantu kokio bieso jūs tą 98ą pilat. Naudos jokios. Pinigai į balą išmesti.
Tai bet iš principo ar 98 benzinas geresnis už 95? Man tai atrodo, kad ne. Oktaninis skaičius didesnis ir tiek. O tai reiškia, kad kuras atsparesnis detonacijai.olopitekas rašėCOLONunox'e su kortele nuolaidu man gaunasi 2 ct skirtumas tarp 95 ir 98. tai kaip ir jokio skirtumo. ale cia labiau psichologiniam ramumui. variklis kai kaprizingas, tai vis ramiau miegasi, kai zinau, ka 98 piluSingas rašėCOLONEkonominiu režimu trasoj tai visos mažai jama. Viskas pasimato mieste
tarkim taip: kuro piluosi uz tam tikra suma dazniausiai. pries du-tris metus padariau bandyma: pyliau 95 benzina, o kai ji isvazinejau, uz ta pacia suma pripyliau 98. salygos vazinejimo (greitis, miesto/uzmiescio santykis, paros laikas, t.t.) buvo kaip imanoma panasesnes (bent jau kiek tai nuo manes priklause). su 98 nuvaziavau didesni atstuma. ne tai, kad labai jau stebuklingai didesni, bet visgi. o be to, su mano dabartiniu vazinejimo intensyvumu, tas kainos skirtumas tampa pernelyg nezymus. skaiciavau - ne kazi ka sutaupauSingas rašėCOLON Tai bet iš principo ar 98 benzinas geresnis už 95? Man tai atrodo, kad ne. Oktaninis skaičius didesnis ir tiek. O tai reiškia, kad kuras atsparesnis detonacijai.
A lower-performance engine will not generally perform better with high-octane fuel, since the compression ratio is fixed by the engine design.
Tai visgi kam tada tu pili ta 98?olopitekas rašėCOLON - ne kazi ka sutaupau
kaip jau minejau, kad miegotusi ramiauMindaugelis rašėCOLONTai visgi kam tada tu pili ta 98?olopitekas rašėCOLON - ne kazi ka sutaupau
Kiek nedaug tau reikiaolopitekas rašėCOLONkaip jau minejau, kad miegotusi ramiauMindaugelis rašėCOLON Tai visgi kam tada tu pili ta 98?
kai nelabai yra kuo skustis, tai ne tiek jau daug ir reikiaMindaugelis rašėCOLONolopitekas rašėCOLON Kiek nedaug tau reikia
PS. - galima EDIT spausti ir rasyti.nearealus rašėCOLONp.s.
seip peluosi baltarusiska salerkele
na nespaudziu lb.. bet variklis keistas sitas.. siaip saibas jungiu ties 2500 kazkur. na atstumai mieste 10 km mazdaug i viena puse per visa eisma. tai gal del to?Vyckele rašėCOLONdaugoka kaip GDI, nebent myniai virs leistino