alfa-moda rašėCOLONDazniausiai tai pasitaiko jungiant atgaline saiba, nieko baisaus viskas normalu del to nereikia jokios sankabos keisti, tiesiog tai tokia pavaru dezes konstrukcija kad is pirmo karto gali i nepataikyti, arba neikistiMusolinis rašėCOLONNa man buna kad kartais begiai nesijungia, reik pedala sankabos atleidinet ir dar karta spaudinet... vargas su ta sankaba, gali but kad vien cilindriuka pakeisti neuzteks.![]()
suprantu kad norėdamas gero tu stengiesi, bet kitą kartą reikai įvertinti ar temos autoriui tai aktualu, nes čia 2006 m temanearealus rašėCOLONalfa-moda rašėCOLON Dazniausiai tai pasitaiko jungiant atgaline saiba, nieko baisaus viskas normalu del to nereikia jokios sankabos keisti, tiesiog tai tokia pavaru dezes konstrukcija kad is pirmo karto gali i nepataikyti, arba neikisti![]()
seip mitsubishi dauguma yra pavaros ant troseliu,tai kai pasala arba drusku kai gauna troseliai tai jie pradeda strikti.
jeigu tai nutinka tik atšalus orui, tai gal tepalas senaskopass6 rašėCOLONas ir turiu lanceri toki pat dyzeli kaip temos autoriaus, tos pacios bedos, bet joms paprastas sprendimas yrapirmas stovint nesijungia taciau jai antra ijungi ar nors trukteli i save riciaga link antro imynes sankaba, iskart pirmas puikiai isijungia ir jokiu dzerzgimu nebuna, atbulinis puikiai jungesi 2 kartus imynus sankaba, kaip salimo problema issprest dar nesugalvojau nes tik pora kartu pasitaike tai.
tai gal tuomet ir nėra ko problemos darytikopass6 rašėCOLONpirmas ir R nesijungia pastoviai, o atsalus oram 2 ir 3 nesijungia. del pirmo ir R ipratau ir jokiu problemu nekyla, net i kita masina atsisedus is vietos judant antra pirma jungiu, tik po to pirma
nu man ir panašiai tenka daryt, bet man regis tai nėra normalu!kopass6 rašėCOLONniekas jos ir nedaro, tik pasigyriau kaip su ja susidoroju
Kad turi Mitsubishi, tai jau siek tiek nenormalu pagal lietuviskus standartusstrakalas rašėCOLONnu man ir panašiai tenka daryt, bet man regis tai nėra normalu!kopass6 rašėCOLONniekas jos ir nedaro, tik pasigyriau kaip su ja susidoroju