tuo laiku puse miesto vazinejo su drakonais , neonais ir altezza lempompaulenz rašėCOLONJau vien drakonas ant kapoto yra fail'as.Nomad rašėCOLONo ka daryt kai inteikas netelpa po kapotu? + sitas projektas mieste nevazinejo, o tik ant priekabos + tai buvo 3 metai atgal, so failu nepavadinciau visgi yra sportas ir yra pasiekimai![]()
Ka tai bendro turi su sportu?
Antituning ir kitoks automobiliskas jumoras pics & video
- gabriel-gst
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1009
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 31, 11:53
- AutomobilisCOLON eclipse gst jdm 2ga
- SkypeCOLON gabriel_medved
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Antituning ir kitoks automobiliskas jumoras pics & video
'98 BMW E39 528i daily boat
'96 mitsubishi eclipse GST sold
'96 mitsubishi eclipse GST sold
- paulenz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3122
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
- AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
- MiestasCOLON Vilnius
Blemba,kaip laikas bega.gabriel-gst rašėCOLONtuo laiku puse miesto vazinejo su drakonais , neonais ir altezza lempom

2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Nomad'ai, tai pagal tave jei jau masina gerai valina, tai su isore gali belekokias nesamones daryt ir vis tiek bus OK?Nomad rašėCOLONo ka daryt kai inteikas netelpa po kapotu? + sitas projektas mieste nevazinejo, o tik ant priekabos + tai buvo 3 metai atgal, so failu nepavadinciau visgi yra sportas ir yra pasiekimai![]()
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
man atrodo kad tas filtras iskistas i virsu yra tiesiog prikolas, ir tikrai ne su intencija "stailinguoti/tiuninguoti" automobili. Zmones dirbo, tvarke, perrinkinejo varikli, tik apie tai ir maste, poto kai jau nuo darbo nuciuoze stogas 29-taji karta, tada sugalvojo, kad davai paprikolinam ir iskisam filtra i lauka. Na ir iskiso... 

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
man realiai jo, jei is masinos isspudziama +50-100% ag ir su ja pasiekiami neblogi rezultatai sporte tai jau px kaip atrodo. aisku man labai grazu kai masina valyt ir yra clean, bet kai pareina projektai kokiu nieks nera dares tai ziniai... taip ir yra su situ projektu.Mantas_V6 rašėCOLONNomad'ai, tai pagal tave jei jau masina gerai valina, tai su isore gali belekokias nesamones daryt ir vis tiek bus OK?Nomad rašėCOLONo ka daryt kai inteikas netelpa po kapotu? + sitas projektas mieste nevazinejo, o tik ant priekabos + tai buvo 3 metai atgal, so failu nepavadinciau visgi yra sportas ir yra pasiekimai![]()
tiesiog vieni siekia rezultau ir daro kaip butu efektyviau, kiti tiesiog daro kad butu grazu

Na jei 900 Nm jums failas tai tada jio.Nomad rašėCOLONMantas_V6 rašėCOLONPas ta balta CVT658 neblogas cold air intake
zinok sitas baltas tai tikrai ne Fail'assitas dyzeliukas savu laiku savo klasej pirmas vietas skyne. vykes projektas
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- MiestasCOLON Kaunas
Kazkaip jei gatvej pamatyciau tokia metamorfoze, tai jau man butu px kiek ten arkliu ar nm po kapotu, nes jau raityciausi ant asfalto is juokoHaris rašėCOLONNa jei 900 Nm jums failas tai tada jio.Nomad rašėCOLON []http://www.zipfm.lt//upl/img/temp/jolan ... lewppl.jpg[/img]
zinok sitas baltas tai tikrai ne Fail'assitas dyzeliukas savu laiku savo klasej pirmas vietas skyne. vykes projektas

- ZEX
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 2852
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 20, 03:00
- AutomobilisCOLON Be Mitsubishi
- MiestasCOLON Vilnius
Vat žiūriu ir galvoju.. Kaip jis tą kapotą atidaro? Ar ten jis turi sriegių ir nusisuka 

Mitsubishi EVO 8 '05 MR
Mitsubishi Eclipse '94 GS
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
manau pasijuoktu tas kuris su dyzeline melkalitraske paliktu stovinti sankryzoj tave su v6 benzu redlipintu visuMantas_V6 rašėCOLON Kazkaip jei gatvej pamatyciau tokia metamorfoze, tai jau man butu px kiek ten arkliu ar nm po kapotu, nes jau raityciausi ant asfalto is juoko![]()

it's all about results

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nusiramink, Nomad'ai, apkabink moterį, numesk vieną kitą pagaliuką- pasijausi geriau
Realiai man irgi šitas variantas, kaip pasakytų interneto platybių geek'ai, LOL 

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- MiestasCOLON Kaunas
As prie sankryzu nelenktyniauju, nes as ne lenktynininkas, ir mano masina ne lenktynineNomad rašėCOLONmanau pasijuoktu tas kuris su dyzeline melkalitraske paliktu stovinti sankryzoj tave su v6 benzu redlipintu visuMantas_V6 rašėCOLON Kazkaip jei gatvej pamatyciau tokia metamorfoze, tai jau man butu px kiek ten arkliu ar nm po kapotu, nes jau raityciausi ant asfalto is juoko![]()
it's all about results

Mano manymu kad ir koks galingas ir greitas aparatas butu, bent minimali estetika yra privaloma. Zodziu man sitas aparats taip ir liks fail'u ir niekas kitaip neisaiskins, nes toks jau mano supratimas apie pasauli.
P.S.: kazkaip prisimianiau foto is FAIL temos su tuo apsisikusiu stajeriu: net jei jis ir butu baisiai greitas ir atbegtu distancija pirmas, vis tiek 99% labiau prisimintu ta fakta, kad jis atbego apsisikes

- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu faaak xebra, man sitas irgi butu LOL kol nezinociau kad tai VEIKIA!!! as nepripazystu spaklium ir plastelinu aplipintu masinu, nes "this dont work this way" kas nors matet bilinsko evo su nesveiko dydzio antitiuninginiu spoileriu? bet tai veikia!! arba xr'o skyline su kaltiniais 17" prieky ir kazkokiom atgyvenom 15" gale? bet tai veikia!! arba civikai vtiniai 2.0 turbo awd, kuriu gamintojas niekad negamino? ir t.t. tai yra performanco pagrindu daryti dalykai, ir kad jie neisvaizdus manau nereik del to parintis labai, nors aisku man kaip ir visiem grazu ziuret "clean" vaizda, bet kartais nesigauna suderint sito.ZyXEL rašėCOLONNusiramink, Nomad'ai, apkabink moterį, numesk vieną kitą pagaliuką- pasijausi geriauRealiai man irgi šitas variantas, kaip pasakytų interneto platybių geek'ai, LOL
p.s. jei tas begikas butu atbeges pirmas, tai manau px kaip bet svarbu rezultatas. cia juk sportas.
- ZEX
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 2852
- AutomobilisCOLON Be Mitsubishi
- MiestasCOLON Vilnius
Nu bet vistiek gaidys 

Mitsubishi EVO 8 '05 MR
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- MiestasCOLON Kaunas
OK, manau isdiskutavom, bendro sprendimo neradom, galim ties tuo ir baigti sia temaNomad rašėCOLONnu faaak xebra, man sitas irgi butu LOL kol nezinociau kad tai VEIKIA!!! as nepripazystu spaklium ir plastelinu aplipintu masinu, nes "this dont work this way" kas nors matet bilinsko evo su nesveiko dydzio antitiuninginiu spoileriu? bet tai veikia!! arba xr'o skyline su kaltiniais 17" prieky ir kazkokiom atgyvenom 15" gale? bet tai veikia!! arba civikai vtiniai 2.0 turbo awd, kuriu gamintojas niekad negamino? ir t.t. tai yra performanco pagrindu daryti dalykai, ir kad jie neisvaizdus manau nereik del to parintis labai, nors aisku man kaip ir visiem grazu ziuret "clean" vaizda, bet kartais nesigauna suderint sito.ZyXEL rašėCOLONNusiramink, Nomad'ai, apkabink moterį, numesk vieną kitą pagaliuką- pasijausi geriauRealiai man irgi šitas variantas, kaip pasakytų interneto platybių geek'ai, LOL
p.s. jei tas begikas butu atbeges pirmas, tai manau px kaip bet svarbu rezultatas. cia juk sportas.

P.S.: Nomad'ai, manau sitas ta balta isorinio filtro metamorfoze aplenktu

- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- AutomobilisCOLON VW Jetta MK2
- SkypeCOLON lukas_dzukas
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
Visi turim savo nuomones ir reikia suprast, kad kiekvienas turi savo skonį, o nesistenkt jo kardinaliai pakeist, tai juk beprasmiška
Nomada pilnai suprantu ir Mantą V6 pilnai suprantu 

#sukamnemiegam