kaskart ishvaziuojant ish garazo nusiplauni evo?Algiukaz rašėCOLONtai,kad ner uz ka
P.S. atvaziavau, taip paskutinis
Sauluciuk tu mano mielas, taip plaunu, blizginu ir ant kaladziu pakeles laikau ziema, negali zinot,aliuminis vdrug oksiduosis, praras tvirtuma ir sulinksDonix rašėCOLONkaskart ishvaziuojant ish garazo nusiplauni evo?Algiukaz rašėCOLONtai,kad ner uz ka
P.S. atvaziavau, taip paskutinis
gaila negirdejau 1000 pasakojimu ish lenktyniu
Algiukaz rašėCOLONaaa, o as maniau ...
Cia kaip mokykloj 10klases kai susjunge klases, nauja klasioke sako, kokios tavo blakstienos, na kaip pas karve, galvojau pasakysiu daug negraziu zodziu jai, tai po to sako, nieko nepagalvok,cia komplimentas
Aistulka rašėCOLONfainiai prasikošėm![]()
![]()
![]()
kartai good
jo...tik reik susiderint, kad pats galetum sudalyvaut...Matosas rašėCOLONTikrai tiek foto tiek video labai skurdžiai sudėtabet svarbu, kad susirinkot, aš tuo tarpu irgi visą šeštadienį nuo ryto iki vakaro ardžiau ir dėliojau savo lego, tuo pačiu man buvo perduotas Akropolio boulingo nuolaidų kuponas 50-čiai litų, kuris galioja iki 2008-12-31, taigi iki to laiko reiktų susitikti pamėtyti šaratus
žinant kad ašturiu DSM sunku bus suderinti tai su egleAistulka rašėCOLONjo...tik reik susiderint, kad pats galetum sudalyvaut...Matosas rašėCOLONTikrai tiek foto tiek video labai skurdžiai sudėtabet svarbu, kad susirinkot, aš tuo tarpu irgi visą šeštadienį nuo ryto iki vakaro ardžiau ir dėliojau savo lego, tuo pačiu man buvo perduotas Akropolio boulingo nuolaidų kuponas 50-čiai litų, kuris galioja iki 2008-12-31, taigi iki to laiko reiktų susitikti pamėtyti šaratus
okMatosas rašėCOLONžinant kad ašturiu DSM sunku bus suderinti tai su egleAistulka rašėCOLON jo...tik reik susiderint, kad pats galetum sudalyvaut...problemos tikrai nėra, galiu bet kur privežti tą kvietimą, vakar norėjau nuvežti Nomad'ui, bet jis išdidus nepanoro prisiimti atsakomybės
, taigi Aistulka pradėk derinti datas su visais norinčiais pasisvaidyt išaratais, o pakvietimą perduosiu tau