Nesijungia pavaros ir sankabos pedalas laisvas
Nesijungia pavaros ir sankabos pedalas laisvas
Sveiki,
Mano Eclipsui 92 problemele. Pradejo l.sunkiai junginetis pavaros ir is variklio teka skystis kazkoks panasu kad greiciu dezes tepalas. kazkam gal buvo panasus dalykas? Kur taiset ? ka daret ka patartumet.
Aciu
Vaidas
Mitsubishi Eclipse 92 2l doch
Mano Eclipsui 92 problemele. Pradejo l.sunkiai junginetis pavaros ir is variklio teka skystis kazkoks panasu kad greiciu dezes tepalas. kazkam gal buvo panasus dalykas? Kur taiset ? ka daret ka patartumet.
Aciu
Vaidas
Patarciau pirma suieskot is kur ir kas bega.
Eclipsej sankaba yra hidrauline ir galejo trukt vamzdukas ar susidevet cilinriukas ir per juos bega skystis ir taip neisminama sankaba iki galo del to ir begiai sunkiai jungiasi.
Bet vistiek jei pats nieko nerauki tai varyk greiciau meistram, nes gali sudrozt deze, jei rauki tai pasiziurek pats.
Jei mano minetas gedimas pas atve atsirado tai ji pasalinti nera brangu, na manau 50 lt uztektu.
Eclipsej sankaba yra hidrauline ir galejo trukt vamzdukas ar susidevet cilinriukas ir per juos bega skystis ir taip neisminama sankaba iki galo del to ir begiai sunkiai jungiasi.
Bet vistiek jei pats nieko nerauki tai varyk greiciau meistram, nes gali sudrozt deze, jei rauki tai pasiziurek pats.
Jei mano minetas gedimas pas atve atsirado tai ji pasalinti nera brangu, na manau 50 lt uztektu.
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Visu pirma atsidaryk kapota, susirask kur yra sankabos skystis pilamas ir pazhiurek, kiek jo ten yra
Jeigu truksta - pripilk ir tada stebek per kiek laiko vel sumazhes lygis, gal ten kur nors vos vos leidzhia, bet seniai nebuvo patikrinta, todel tas lygis visuomet galejo but labai zhemas 

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Nesijungia pavaros ir sankabos pedalas laisvas
jei bega skystis nustatyk koksduskas rašėCOLONSveiki,
Aciu
Vaidas

galibut kad ir ish dezhes, o prokur leisti tai gali protarpine ir protuos daiktus kur granatos kishasi nepamenu pav. taiva, varei ant tushcios ir uzhklinijo