amartizatorei
amartizatorei
jieskau galantui amortizatoriu su pakelimo paduskom ir kiek gali jis kainuot
- Auriux
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 51
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 15, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 1993
- MiestasCOLON Panevezys
Sorry kad "pakeliau" sena posta, bet ... nesusilaikiau
Teko ir man ieskoti tokio amortiko bo pradejo ora leisti pro kazkur.
Stai ka man atrase is Vytaro serviso:
From: Andrius Daunoravičius [mailto:[email protected]]
Sent: Monday, April 11, 2005 2:10 PM
To:
Subject: RE: Mitsubishi Galant su ECS klausimas
Dar karta laba diena,
Priekinis naujas originalus amortizatorius Jusu automobiliui kainuotu 2374 Lt(t.t.PVM). Jei keistumet i nauja (kad ir vienos puses), tuomet problema automatiskai issisprestu.
Restauruoti amortizatoriu gal ir imanoma, bet neteko girdeti kur tai daro ir kiek tai kainuoja. Be to girdejau atsiliepimus, kad po restauracijos problema po kurio laiko vis vien atsiranda. Na nebent firma, kuri apsiimtu tai padaryti, suteiktu Jums garantija atliktiems darbams.
Norint atsisakyti hidraulines sistemos, jums tektu keisti visus 4 amortizatorius, kartu su spyruoklemis ir atraminiais guolias. Manyciau, kad jie tiktu nuo tu paciu metu Galanto. Pakeitus amortizatorius, manau hidrauline sistema nesunku butu atjungti.
Kadangi serviso literaturoje panasiu remonto ar keitimo proceduru nera numatyta, tai labai sunku yra ka nors konkreciai pasakyti.
Tikiuosi, kad bent jau dalinai atsakiau i Jusu uzklausa
Pagarbiai
Andrius

Teko ir man ieskoti tokio amortiko bo pradejo ora leisti pro kazkur.
Stai ka man atrase is Vytaro serviso:
From: Andrius Daunoravičius [mailto:[email protected]]
Sent: Monday, April 11, 2005 2:10 PM
To:
Subject: RE: Mitsubishi Galant su ECS klausimas
Dar karta laba diena,
Priekinis naujas originalus amortizatorius Jusu automobiliui kainuotu 2374 Lt(t.t.PVM). Jei keistumet i nauja (kad ir vienos puses), tuomet problema automatiskai issisprestu.
Restauruoti amortizatoriu gal ir imanoma, bet neteko girdeti kur tai daro ir kiek tai kainuoja. Be to girdejau atsiliepimus, kad po restauracijos problema po kurio laiko vis vien atsiranda. Na nebent firma, kuri apsiimtu tai padaryti, suteiktu Jums garantija atliktiems darbams.
Norint atsisakyti hidraulines sistemos, jums tektu keisti visus 4 amortizatorius, kartu su spyruoklemis ir atraminiais guolias. Manyciau, kad jie tiktu nuo tu paciu metu Galanto. Pakeitus amortizatorius, manau hidrauline sistema nesunku butu atjungti.
Kadangi serviso literaturoje panasiu remonto ar keitimo proceduru nera numatyta, tai labai sunku yra ka nors konkreciai pasakyti.
Tikiuosi, kad bent jau dalinai atsakiau i Jusu uzklausa
Pagarbiai
Andrius