dabar reik palygint su "tikra bitumu" tik kaip povelniais rast tą Vidurinė g. 72 Karmėlavoj

as visa karmelava isnasciau ir neradau istos firmos, bandziau skambint, bet niekas neatsakoamas rašėCOLONapžiūrėjau senukuose "garso izoliacijos" medžiagas, tas bitumas iš senuku kažkoks labai lengvas pasirodėir kažkodėl raudonas su švino folija, lengvesnis nei su aliuminio folija
![]()
dabar reik palygint su "tikra bitumu" tik kaip povelniais rast tą Vidurinė g. 72 Karmėlavojmaps.lt neranda, o aš Karmėlavoj tik oro uoste buvęs
Šiaip aš turėjau omeny tą spec.paralonąDzhedaj rašėCOLON???
Aš klijuodamas coltui kaitinau su statybiniu fenu, kartais perkaitinus net išsilydydavo ir burbuliuot pradėdavo, bet nemačiau jokių dūmų ar juo labiau ugnies.
Visi šitie daiktai yra kažkiek degūs, bet kas iš to - kai mašina sudega, salono nebelieka, reiškia jis visas yra degus. Tai kažkiek bitumo/STP nepakeis situacijos.Vyckele rašėCOLONŠiaip aš turėjau omeny tą spec.paralonąDzhedaj rašėCOLON???
Aš klijuodamas coltui kaitinau su statybiniu fenu, kartais perkaitinus net išsilydydavo ir burbuliuot pradėdavo, bet nemačiau jokių dūmų ar juo labiau ugnies.
Dzhedaj rašėCOLONĮtariu, kad gali būti Žakona.
Paskambink, pasakysVyckele rašėCOLONgal kainas kas zinot ?