guolis
acuroj man irgi sake kad gali but kad ir priekinius galima pritaikyt bet irgi nieko nzn. sake reik ardyt ir ziuret. bandau inete susirast ir sulygint guolius, tada ziuresiu. jei jau servisai nesugeba, tex paciai pasirupintHoplitas rašėCOLONnezinau kaip talon bet pvz OOOO quattro gale eina priekio guoliai gal ir talon nieko gudraus nesumaste

Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ot maladiec mergateqi rašėCOLONacuroj man irgi sake kad gali but kad ir priekinius galima pritaikyt bet irgi nieko nzn. sake reik ardyt ir ziuret. bandau inete susirast ir sulygint guolius, tada ziuresiu. jei jau servisai nesugeba, tex paciai pasirupintHoplitas rašėCOLONnezinau kaip talon bet pvz OOOO quattro gale eina priekio guoliai gal ir talon nieko gudraus nesumaste

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Nedurniuok, tegul isima guoli, yra tokia guoliu parduotuve Vilniuj \ALksnis\, Lvovo 105, nuvaziuosi gal iseis pritaikyt,
teqi rašėCOLONnu uz 670 radau, bet ir tai nekasDeeDee rašėCOLON900 uz galini guoli, kad ir su stupica.....
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
nu pa gal mano inete rastus duomenis 95-99metu turbininiam kvatriniam talonui, eclipsei gsx ir gst eina tas pats galinis guolis, bent jau visom siom masinom parduoda ta pati. tikrinau kokis 10kartuMicius rašėCOLONAga, man irgi kazkaip itartinaiRiebus rašėCOLONneponil tipo gst agaline stupica tinka gsx?

tai jau sudurniavaumarius rašėCOLONNedurniuok, tegul isima guoli, yra tokia guoliu parduotuve Vilniuj \ALksnis\, Lvovo 105, nuvaziuosi gal iseis pritaikyt,
teqi rašėCOLON nu uz 670 radau, bet ir tai nekas

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 45
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 25, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Ar sunku paciam pasikeisti galini guoli Galantui?
Nenorejau kurti naujos temos, nes mano klausimas ir prie sios beveik tinka.
Cia klausimas tiems, kas yra megejai patys remontuotis savo masiniukus. Pas mane Galantas 95 m., reikia pakeisti galinio rato guoli, ar sudetinga operacija paciam ta padaryti? Iseitu pigiau ne keisti autoservise.
Cia klausimas tiems, kas yra megejai patys remontuotis savo masiniukus. Pas mane Galantas 95 m., reikia pakeisti galinio rato guoli, ar sudetinga operacija paciam ta padaryti? Iseitu pigiau ne keisti autoservise.
Mitsubishi Galant '95 (7G), sedanas, 6V 24V, vysina-perlamutras
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Re: Ar sunku paciam pasikeisti galini guoli Galantui?
Yra du variantai. Perki tik guoli,presuoji, statai. Man guolis kainavo 150 lt Acuroj+pakeitimas servise(nepamenu kiekDJKA rašėCOLONNenorejau kurti naujos temos, nes mano klausimas ir prie sios beveik tinka.