guolis
guolis
gal kas zinot kur butu galima gauti galini guoli eagle talon (95m, 2turbo, quattro) ir ar tinka kokio nors 4 varomo eclipso ar galanto guolis, nes kaj pirkau masina man rodos sake kad pas eagle galanto vaziuokle. bandziau jau acuroj ir amerikietisku daliu pardose, bet kai isgirsta kad amerikoniska masina ir 4 varoma taj tik dejuot pradeda arba usipraso kokiu 900litu bet ir patys nezino ar tix ar ne tas guolis
Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
amerikietisku daliu parduotuvej is katalogo istrauke kazkoki guoli, kuris tinka talonui, bet pats pardavejas nelabai suprato ar ten tas, biski pasimetes buvo
dar dave kazkoki guolio numeri pagal kuri bandyt ieskot LM503310, bet tokiu numeriu niex nezino kiek auto daliu parduotuvese klausinejau

- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: guolis
900lt. nesamone uzh guoli, jau geriau nuimk sena guoli, nuvayrti i parduotuve ir sakyti reik tokio guolio, kad pritaikytu, kad pabandytu nu europinio eclipso awd,galant awd ir t.t. arba gal net ne nuo awd pritaikys, manau tikrai jau perpuse kaina kristu ir daugiauteqi rašėCOLONgal kas zinot kur butu galima gauti galini guoli eagle talon (95m, 2turbo, quattro) ir ar tinka kokio nors 4 varomo eclipso ar galanto guolis, nes kaj pirkau masina man rodos sake kad pas eagle galanto vaziuokle. bandziau jau acuroj ir amerikietisku daliu pardose, bet kai isgirsta kad amerikoniska masina ir 4 varoma taj tik dejuot pradeda arba usipraso kokiu 900litu bet ir patys nezino ar tix ar ne tas guolis
- TADAS
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 561
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 07, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse GS-T 97'
- MiestasCOLON Vilnius
Re: guolis
Cia panashiai buvo su sahrnyru, kai giminaiciui reikejo amerikietiskam fordui, tai vistoje pasake 1300LT, bet pasirodo puikiai tiko nuo mondeo uzh 40LTDonix rašėCOLON900lt. nesamone uzh guoli, jau geriau nuimk sena guoli, nuvayrti i parduotuve ir sakyti reik tokio guolio, kad pritaikytu, kad pabandytu nu europinio eclipso awd,galant awd ir t.t. arba gal net ne nuo awd pritaikys, manau tikrai jau perpuse kaina kristu ir daugiauteqi rašėCOLONgal kas zinot kur butu galima gauti galini guoli eagle talon (95m, 2turbo, quattro) ir ar tinka kokio nors 4 varomo eclipso ar galanto guolis, nes kaj pirkau masina man rodos sake kad pas eagle galanto vaziuokle. bandziau jau acuroj ir amerikietisku daliu pardose, bet kai isgirsta kad amerikoniska masina ir 4 varoma taj tik dejuot pradeda arba usipraso kokiu 900litu bet ir patys nezino ar tix ar ne tas guolis

EX Mitsubishi Eclipse GST
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
kaip tai suprast nenori terliotis, a jie ka pasirinkima turiteqi rašėCOLONtai acuroj sake galima bandyt ardyt, tai tada ismatuosi gal sako ir uz 160litu prisitaikysi koki nors. bet nelabai servisai terliotis norijauciu pabandysiu i servisa nuvezt ir tegu bando pritaikyt

man atrodo kad ten sunkiau. gali buti kad ten tas guolis kartu su visa stupitca keiciasi. kaip pvz 1G eclipsoMatosas rašėCOLONkaip tai suprast nenori terliotis, a jie ka pasirinkima turiteqi rašėCOLONtai acuroj sake galima bandyt ardyt, tai tada ismatuosi gal sako ir uz 160litu prisitaikysi koki nors. bet nelabai servisai terliotis norijauciu pabandysiu i servisa nuvezt ir tegu bando pritaikyt
nuvarai ir sakai isimkit man granata , kame bedos, su ta granata tegu jie , arba kad ir tu nuvarai pas acura ar pan. ir sakai va man reikia tokios, pritaikykit, nu jie paima ir daro savo darba, pritaiko, tu sumoki tuos nelemtus 75 lt
ir vsio atgal i servisa saka idavai statykit ir uz pakeitima sumoki nelemtus 40 lt (max)
Mitsubishi Carisma DI-D
COLT CJ1 sold
COLT CJ1 sold
kad jie patys nezino. vieni sako guolis tik su stebule parsiduoda, atskirai vien guolio ner, kitam servise sako tik guoli pirkis, bet gali but kad reikes po to ir stebule pirkt. vnz niex nieko nezino, tai baisu i toki servisa ir atiduot, daba nors guolis ir kaukia bet nors masina vaziuojarymka rašėCOLON man atrodo kad ten sunkiau. gali buti kad ten tas guolis kartu su visa stupitca keiciasi. kaip pvz 1G eclipso

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
as praktiskai isitikines kad taiu pir yra , bet tai esmes nekeiciarymka rašėCOLONman atrodo kad ten sunkiau. gali buti kad ten tas guolis kartu su visa stupitca keiciasi. kaip pvz 1G eclipsoMatosas rašėCOLON kaip tai suprast nenori terliotis, a jie ka pasirinkima turinuvarai ir sakai isimkit man granata , kame bedos, su ta granata tegu jie , arba kad ir tu nuvarai pas acura ar pan. ir sakai va man reikia tokios, pritaikykit, nu jie paima ir daro savo darba, pritaiko, tu sumoki tuos nelemtus 75 lt
ir vsio atgal i servisa saka idavai statykit ir uz pakeitima sumoki nelemtus 40 lt (max)

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai kad guolis jei traukia tai gal jau visia ten ne kas, nes man kai buvo parejes tai jokio skirtumo nejauciauteqi rašėCOLONkad jie patys nezino. vieni sako guolis tik su stebule parsiduoda, atskirai vien guolio ner, kitam servise sako tik guoli pirkis, bet gali but kad reikes po to ir stebule pirkt. vnz niex nieko nezino, tai baisu i toki servisa ir atiduot, daba nors guolis ir kaukia bet nors masina vaziuojarymka rašėCOLON man atrodo kad ten sunkiau. gali buti kad ten tas guolis kartu su visa stupitca keiciasi. kaip pvz 1G eclipsoa taj po to kai "patvarkys" man taj peskom vaiksciosiu

o siaip jei su stebule tai jis eina kartu
skambinaus ten. turejo galanto guoli. bet jauciu reikia geriau nuvaziuot, nes telefonu jie prasciau dirbagazas rašėCOLONlirostoj ziurejai? jeigu netures vietoj, paklausk ar galetu uzsakyt. uzsakymas lyg nieko nekainuoja, nu gal vos voso kad usa mashinos guolis su stebule tai cia faktas
turbut

- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
mano galva tai tau reiktu sakyt mitsu eclipse o ne talonas tada zmones bent zinoma marke bus isgirde o kas liecia dalis tai jei pirmam tinka galanto dalys tai ir antram DSM turetu tikt o siaip reikia eit i ziuret knygas nes ten tik pagal jas gali pasakyt pas msu kaime tai tik kemi turejo knygas bet ir ten nerado
ir dar galutinem variablui galima butu e-buy pakankint gal kas butu 

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!