HAMMER rašėCOLONO iš kur žinai?drawningirl rašėCOLONtik 10 tukst litu ir patys galit tokius papus turet![]()
![]()
![]()
megstu laikrascius skaityt o izimybes megsta girtis ka ir uz kiek nusiperka

HAMMER rašėCOLONO iš kur žinai?drawningirl rašėCOLONtik 10 tukst litu ir patys galit tokius papus turet![]()
![]()
![]()
tai čia intercooleris ir turbina kaip suprataudrawningirl rašėCOLONKevinas rašėCOLON![]()
![]()
...skaitau ir galvoju, nu blemba, uz 10 tukst gi nenupirksi evuskes
![]()
tai juk nelabai cia kas tas masinas ir pastebejodidesni susidomejima sukele tie du daiktai kuriu kaina vidutiniskai yra apie 10 tuks litu
o keisti reikia tik kas 5 metus taigi gan rimta investicija
paulenz rašėCOLONNa as tik penkias stukas turiu,tai viena papa gal ir paimciau.
Ir taip galima? Ar tu cia gal savo siulai parduot?drawningirl rašėCOLONpaulenz rašėCOLONNa as tik penkias stukas turiu,tai viena papa gal ir paimciau.
jamk issimoketinai![]()
![]()
paulenz rašėCOLONIr taip galima? Ar tu cia gal savo siulai parduot?drawningirl rašėCOLON
jamk issimoketinai![]()
![]()
![]()
Kevinas rašėCOLONdrawningirl tuoj savo nuotraukas tures sudet
Kad tu pati sau priestarauji: "Ka turiu,to neparduodu... ...dabar turbut viska galima paimt issimoketinai."drawningirl rašėCOLON![]()
![]()
![]()
nezinau nera padeties be iseities. tixliau dabar turbut viska galima paimt issimoketinai
![]()
![]()
mano yra mano
ka turiu to neparduotu, o tiek daug ir neturiu
![]()
![]()
![]()
![]()
paulenz rašėCOLONKad tu pati sau priestarauji: "Ka turiu,to neparduodu... ...dabar turbut viska galima paimt issimoketinai."drawningirl rašėCOLON![]()
![]()
![]()
nezinau nera padeties be iseities. tixliau dabar turbut viska galima paimt issimoketinai
![]()
![]()
mano yra mano
ka turiu to neparduotu, o tiek daug ir neturiu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na tai koks pradinis inasas?
sakai tik kas penkis metusdrawningirl rašėCOLONKevinas rašėCOLON![]()
![]()
...skaitau ir galvoju, nu blemba, uz 10 tukst gi nenupirksi evuskes
![]()
tai juk nelabai cia kas tas masinas ir pastebejodidesni susidomejima sukele tie du daiktai kuriu kaina vidutiniskai yra apie 10 tuks litu
o keisti reikia tik kas 5 metus taigi gan rimta investicija