Anomalija su apsukomis/ stabdant
- Marko552500
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 23
- UžsiregistravoCOLON 2005 06 28, 03:00
Anomalija su apsukomis/ stabdant
Tai va taip, kai stabdau savo galanta pavyzdziui prie sviesoforo ar pries kamera (kai imestas laisvas) tai apsukos pakrenta net iki 500 . kai sustoju, jos pakyla iki 900/1000 ir stabiliai ten kabo.
gal kas galit paaiskinti kur problem ?
gal kas galit paaiskinti kur problem ?
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Nu rimtai gal generatorius nepilnai krauna. Visokie stiprintuvai kai susijungia tai ir pakrenta laisvos apsukos. Bet cia tik prielaida, speju broblem kokiam davikli gali but.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Marko552500
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 23
- UžsiregistravoCOLON 2005 06 28, 03:00
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
Hm, mano masina irgi taip dare, bet praejo paskui.
Siaip visada taip daro po akumuliatoriaus atjungimo. Is pradziu buvau susinervines ir supykes ant serviso kai po radijatoriaus keitimo nedirbo variklis, bet po ~2 ar 3 dienu viskas susitvarke.
Beje - 5000 apsuku dar yra normos ribose, o vot 10 siltai masinai jau kaip ir daugoka sakyceu...
Siaip visada taip daro po akumuliatoriaus atjungimo. Is pradziu buvau susinervines ir supykes ant serviso kai po radijatoriaus keitimo nedirbo variklis, bet po ~2 ar 3 dienu viskas susitvarke.
Beje - 5000 apsuku dar yra normos ribose, o vot 10 siltai masinai jau kaip ir daugoka sakyceu...
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Dėkit spyną! Nėra reikalo apie tą patį 2 kartus diskutuoti. Viskas buvo išaiškinta, buvo ir man taip pat ir dar keliem. Vsio. Enaf. Da end. Finito la komedija

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
nera cia nieko baisaus tas 1000 ant laisvu va pas mane tiek sukelta ir vaziuoju sau ir benzo ne kadaugiau ryja, be to Donix dar sake kad kazkokiai paneliai specialiai sukele iki 1000 kad lengviau is vietos isvaziuotuDainiusl rašėCOLONHm, mano masina irgi taip dare, bet praejo paskui.
o po akumo atjungimo visiem taip daro

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
o tai prie ko cia stabdzhiu stipriakas ir apsukos, kuom jie cia susije nelabaij inkertu.herkuss rašėCOLONkai turėjau golfą man taip pat buvo, tai kalta buvo stabdžių pūslė, ta kurioj vakumas. pakeičiau ir viskas tvarkoj tapo.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Nu man tai viskas dėl vakuumo buvo, nes kai kiaura pūslė vakuumas išeidavo ir dėl to apsukų nelaikydavo. Smarkiau stapdį nuspaudžiant net gesdavo.Pliustas rašėCOLONo tai prie ko cia stabdzhiu stipriakas ir apsukos, kuom jie cia susije nelabaij inkertu.herkuss rašėCOLONkai turėjau golfą man taip pat buvo, tai kalta buvo stabdžių pūslė, ta kurioj vakumas. pakeičiau ir viskas tvarkoj tapo.
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.