Tai kad seip jau ji tepama ne tam, kad neuzkirmytu, o tam, kad sukant ji lengviau slystu "nesusiganaksciuotu/netruku etc." ir nesusigadintu bei uztikrintu gera sandarumaZEX rašėCOLONKą tept tai palei mane reiktų tik filtro gumytę praeit kad neužkirmytų
Ane? Bet tept patartinaMicius rašėCOLONTai kad seip jau ji tepama ne tam, kad neuzkirmytu, o tam, kad sukant ji lengviau slystu "nesusiganaksciuotu/netruku etc." ir nesusigadintu bei uztikrintu gera sandarumaZEX rašėCOLONKą tept tai palei mane reiktų tik filtro gumytę praeit kad neužkirmytų
Svarbiausia kad ta raso MANUALE! Reiskia reikiaZEX rašėCOLONAne? Bet tept patartina
TaipZEX rašėCOLONAne? Bet tept patartina
Mindaugelis rašėCOLONSvarbiausia kad ta raso MANUALE! Reiskia reikiaZEX rašėCOLONAne? Bet tept patartinao visa kita tik vejai, nes nera aprasyta vartotojo zinyne
Siaip klausimas - i tepalo filtra tepalas eina tiesiai nuo pompos ar jau per griztama? nes jeigu per griztama tai visishkai neprasminga ji pripildyt tepaluZyXEL rašėCOLONDar kartą pasikartosiu: manuale apie pilimą tepalo į filtrą prieš užsukant punkto nėra, tai kodėl reikia burti dar kažką? Nejau galvojat, kad tas 300ml tepalo nebuvimas filtre ką nors taip super įtakoja varikliui, kad reikia verstis per galvą ir su visokiom pipetėm bandyt jo kuo daugiau privarvint? Kažkodėl manau, jog tas tepalo "trūkumas" po "pol abarota" jau prisipildoKažkodėl žiemą nepuolat kurt laužiuko po mašina, kad filtre tepalas sušiltų, o pasekmės tikriausiai tos pačios
Hmm o kokia prasme jo tada butu jei per griztama?ProXas rašėCOLONSiaip klausimas - i tepalo filtra tepalas eina tiesiai nuo pompos ar jau per griztama? nes jeigu per griztama tai visishkai neprasminga ji pripildyt tepalu
Tikslo nera. Niekada to nedariau ir nedarysiu. Cia jau per daug pedantiskumo butu ir mano manimu bereikalingo darbo.Karys rašėCOLONAr yra tikslas supylus nauja tepala nuimt itampos laida ir pasukt ant starterio kazkiek ? Kad ale nesidroztu variklis be tepalo
![]()