O kodel taip sugalvojai? Man idomu, nes laikas keist tepalus arteja

negali taip butMantas_V6 rašėCOLONKlysti. V6 pylesi apie 4litrus.
Kaip tik uz kokio menesiuko keisiu, tai jei supilsi pas mane 4.8l, as tau apmoku sekanti tepalu keitima, jei ne - tu apmoki man. OK?Mindaugelis rašėCOLONnegali taip butMantas_V6 rašėCOLONKlysti. V6 pylesi apie 4litrus.Vien jau logiskai, kokio dydzio yra V6 variklis
Arba per mazai supylei, arba kazkas cia tikrai ne taip
![]()
ps, Maximoj nusipirkau Mobil 10w40 4L uz 41.98Lt![]()
ta proga ir langu skyscio zieminio nusipirkau.. Na nuolaidu tai cia geru padave..
nu i mano V6 irgi kazko tik 4L sueinaMantas_V6 rašėCOLONKaip tik uz kokio menesiuko keisiu, tai jei supilsi pas mane 4.8l, as tau apmoku sekanti tepalu keitima, jei ne - tu apmoki man. OK?Mindaugelis rašėCOLON negali taip butVien jau logiskai, kokio dydzio yra V6 variklis
Arba per mazai supylei, arba kazkas cia tikrai ne taip
![]()
ps, Maximoj nusipirkau Mobil 10w40 4L uz 41.98Lt![]()
ta proga ir langu skyscio zieminio nusipirkau.. Na nuolaidu tai cia geru padave..
pasakysiu ryt ok?Mantas_V6 rašėCOLONKaip tik uz kokio menesiuko keisiu, tai jei supilsi pas mane 4.8l, as tau apmoku sekanti tepalu keitima, jei ne - tu apmoki man. OK?
O kaip tu į jį pripilsi ir neišpylęs prisuksi, jei jis sukasi "gulščias"?Mindaugelis rašėCOLONBEJE, tiems kas keicia tepalus, specialy for zyxel, o jus nepripilat i nauja filtra tepalu pries ji prisukdami??
oj plia plia.. jei jau tu ant tiek kvailas kad nesupranti jog nereik iki kakliuko pripilt, o tiek kad neapsitaskytum, tai tada nera ka diskutuotZyXEL rašėCOLONO kaip tu į jį pripilsi ir neišpylęs prisuksi, jei jis sukasi "gulščias"?Beje, Išsitraukęs iš colt-lancer workshop manualus viską dariau- tai ten buvo punktas, kad prisukant tepalo filtrą reikia patepti jo "O-ring" (t.y. tą sandarinimo gumą) tepalu ir užsukti
apie tepalo švaistymą jį įpilant ir po to ištaškant iš filtro nieko nebuvo užsiminta
Cia seip, yra varikliu, kur tepalo filtras "is virsaus" prisisuka. I toki irgi piltum tepala, pries prisukdamas?Mindaugelis rašėCOLON...tada nera ka diskutuot
Na as tokiu auto nemaciau, atsiprasau kad nesu mechanikas keites tepalus bent 100ui skirtingu modeliuMicius rašėCOLONCia seip, yra varikliu, kur tepalo filtras "is virsaus" prisisuka. I toki irgi piltum tepala, pries prisukdamas?
P.S. realiai mano nuomone, tai px, pripili to tepalo, ar ne, nereikia mint iki dugno tapkes tik pakeitus tepala ir uzkurus, ir ok
As irgi ne mechaninkas , ir nesu keites tiek modeliu, ir apskritai, net tiek kartuMindaugelis rašėCOLON atsiprasau kad nesu mechanikas keites tepalus bent 100ui skirtingu modeliu
Filtras tai paprastas, tik jis prisukamas is virsausMindaugelis rašėCOLON Bet kiek keiciausi savo turetom masinom, ar draugu pazistamu, tai nemaciau tokio filtro ir nlb isivaizduoju..![]()
Pripilt nesunku, bet kas is to, kad norint ji ideti i kai kurias auto, ta filtra reikia visaip vartyti, (ypac jei filtras kokiu didesniu gabaritu) tarp viskiu o2 housingu, kulerio vendziu ir t.t., kad uzsukti ten, kur jis priklausoMindaugelis rašėCOLON O pripilti visiskai nera sunku,
O tu manai, kad pripylus i filtra jo 1/3 turio, jau buna uzpildyta visa sistema tepalu? Netgi pripylus visa filtra, kai jis sukamas tarimk iz apacios (pas 2G usa pvz.) dar daug vaiklyje lieka kanalu, kur to tepalo nera...Mindaugelis rašėCOLON o kadangi tepalus keitiesi savo masiniukui, manau ir tikrai naudingiau nei ant tuscio pakurt..
Nesikabineju, tiesiog atsakiau i tavo komentrus isamiaiMindaugelis rašėCOLONKam tu kabinejiesi prie zodziu?
O ten as apie ZyXeli rasiau? Ten kur o2 housingai ir kuleris, buvo kalba apie mano 1G, nes pats rasei "kai keities savo masinikui"Mindaugelis rašėCOLONJei jau taip nori, ai galiu ir as pasikabinet, kur pas ZYXELi yra visokie o2 hostingai ir etc?