Auto dazhymas pachiam
As tai nuvariau i autochemijos parduotuve ten radau dazu, mazuose plastikiniuose indeliuose. Dazoma panasiai kaip su nagu laku
yra ten toks teptukas. Tai per visus didesnius pabraizymus prasiejau, to uzteko
Tiek kad pas mane auto juoda, raudona sunkiau atitaikyt spalva. Nors spalvu pasirinkimas yra nemazas.

- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Yra pagal spalvos koda dazhai, su atitaikymu dideliu problemu nebutu. Be to yra 2 variantai - 9ml su teptuku ir 400ml aerozolis.egisas rašėCOLONAs tai nuvariau i autochemijos parduotuve ten radau dazu, mazuose plastikiniuose indeliuose. Dazoma panasiai kaip su nagu lakuyra ten toks teptukas. Tai per visus didesnius pabraizymus prasiejau, to uzteko
Tiek kad pas mane auto juoda, raudona sunkiau atitaikyt spalva. Nors spalvu pasirinkimas yra nemazas.

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Dar pasakyk, kad nupoliruoji ir nebesimato ibrezhimu, tai tada lekiu ir ash i ta chemijos krautuvele tu stebuklinguju nagu lakuegisas rašėCOLONAs tai nuvariau i autochemijos parduotuve ten radau dazu, mazuose plastikiniuose indeliuose. Dazoma panasiai kaip su nagu lakuyra ten toks teptukas. Tai per visus didesnius pabraizymus prasiejau, to uzteko
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 594
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Honda, Honda
- MiestasCOLON Kaunas
jeigu ta vieta neperdažyta anksčiau neteisingai parinkta spalvaDzhedaj rašėCOLONYra pagal spalvos koda dazhai, su atitaikymu dideliu problemu nebutu..egisas rašėCOLONAs tai nuvariau i autochemijos parduotuve ten radau dazu, mazuose plastikiniuose indeliuose. Dazoma panasiai kaip su nagu lakuyra ten toks teptukas. Tai per visus didesnius pabraizymus prasiejau, to uzteko

Plymouth Laser 1.8 RIP
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
- saulevic
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 104
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 17, 18:22
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
tik jau nepradekit su tais aerozoliniais dazais, labai silpni jie. imti tik komponentinius dazus su kietikliais pas mane ratai dazyti su ppg dazais tai kiek vazineju visur jokiu ibrezimu. o ant kitos masinos buvo su motip dazais nudazyta tai su nagu galejo lupti silveri.
beto del profu ir tu kameru tai kokia gali buti kokybe kai toje pacioje kameroje ir ruosiama ir dazoma masina. na ne visur bet dazniausiai taip buna. dazeme mes garaze bamperius tai gavosi dar geriau nei visa masina kameroje.
beto del profu ir tu kameru tai kokia gali buti kokybe kai toje pacioje kameroje ir ruosiama ir dazoma masina. na ne visur bet dazniausiai taip buna. dazeme mes garaze bamperius tai gavosi dar geriau nei visa masina kameroje.
Mitsubishi Colt 92' 1.6L 16V (CA0) red C<ELESTION
Mitsubishi Colt 93' 1.3L 12V (CA0) silver
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
pasipasokite placiau apie tuos ppg dazus kaliega labai jau sudominosaulevic rašėCOLONtik jau nepradekit su tais aerozoliniais dazais, labai silpni jie. imti tik komponentinius dazus su kietikliais pas mane ratai dazyti su ppg dazais tai kiek vazineju visur jokiu ibrezimu. o ant kitos masinos buvo su motip dazais nudazyta tai su nagu galejo lupti silveri.

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na spalvos kodas pvz. mano guolio buvo užrašytas ant lipduko kuris buvo užklijuotas ant vidinės bagažniko dalies, bet šiaip per tiek metų jau spalva yra pablukus ir tikrai nebus tokia kaip parinkta pagal kodą, taip kad čia reikia kad dažytojas parinkinėtųkid rašėCOLONa gal kas szino koks raudono 1g eclipso spalvos kodas??
- saulevic
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 104
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 17, 18:22
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
va http://www.ppg.lt/pub/default.aspx?ID=ApiemusRiebus rašėCOLON pasipasokite placiau apie tuos ppg dazus kaliega labai jau sudomino
draugelis tik juos ir naudoja, ir dar nebuvo nusivyles. na kaina gal siek tiek didesne bet kokybe tai yra
Mitsubishi Colt 92' 1.6L 16V (CA0) red C<ELESTION