beje Masina Galantas 2000m Dyzelis.
Kiek pagelbejo, tai sake 41* Main throttle solenoid valve system.
Na i zmoniu kalba isvertus tai galetu buti isiurbimo sklendes pozicijos daviklis. , Ka jis duoda, ka jis daro, kaip beda pamaikint?
o ziurint ka tu norejej kad padarytu ir kur vaziavaj...greta rašėCOLONpasirodo kretingoj ne tik man niekas nieko negali padaryto jei ir gali tai tik po sawaites:)
gal ir rasciau, bet kad as nipanimajuFever rašėCOLONMain throttle solenoid valve system - įsiurbimo sklendės pozicijos daviklis
http://forum.autodata.ru/45/4548/ gal ką rasi...
Kiek supratau tai ir ten mete ta klaida 41. Kazkas su kuro ipurskimu. Viena is versiju- kuro trukumas purkstukuose. Kazkas tokio. Rado skyle labai maza kuro filtre. Siurbe ora. Dar pozymiai kad balti dumai eidavo. Cia kiek supratauJuliuoshius rašėCOLONgal ir rasciau, bet kad as nipanimajuFever rašėCOLONMain throttle solenoid valve system - įsiurbimo sklendės pozicijos daviklis
http://forum.autodata.ru/45/4548/ gal ką rasi...
na tikiuos man taip nera:) reiks isiardyt ir paziuret..taxistas rašėCOLONKiek supratau tai ir ten mete ta klaida 41. Kazkas su kuro ipurskimu. Viena is versiju- kuro trukumas purkstukuose. Kazkas tokio. Rado skyle labai maza kuro filtre. Siurbe ora. Dar pozymiai kad balti dumai eidavo. Cia kiek supratauJuliuoshius rašėCOLON gal ir rasciau, bet kad as nipanimaju
na nzn dar kaip tas dyzelis turi traukti, nes pirmoji masina dizelinetaxistas rašėCOLONO tai kas darosi masinai? Trukcioja, netraukia, dumija? Gal pakaks istrint kompo klaidas ?
praskanuoti gali betkuriame servise, o kur ir poto tvrkytu, tai nzn. yra daug garazu kur papigiai pajungia, tik klaidai nustatyti. nors mano galanta tik autorate pajunge, visur kitur neisejo..nierka carisma rašėCOLONKur Kretingoj daro dyzeliniu varykliu diagnostika?Noriu carismai padaryti.
Sako visur kad neturi programos.Neparo diagnostikos.Cia kretingoj.Teks ieskoti klaipedoj,kiek zinau kalotej daro.Gal jie tures.Man apsuku nelaiko,kai ismenu sankaba.Ir niekas nepataria kas galetu buti.Juliuoshius rašėCOLONpraskanuoti gali betkuriame servise, o kur ir poto tvrkytu, tai nzn. yra daug garazu kur papigiai pajungia, tik klaidai nustatyti. nors mano galanta tik autorate pajunge, visur kitur neisejo..nierka carisma rašėCOLONKur Kretingoj daro dyzeliniu varykliu diagnostika?Noriu carismai padaryti.
daro krt. swentosios gatvei daro ir autorate.. ta tiklej zn, nes man ten dare..nierka carisma rašėCOLONSako visur kad neturi programos.Neparo diagnostikos.Cia kretingoj.Teks ieskoti klaipedoj,kiek zinau kalotej daro.Gal jie tures.Man apsuku nelaiko,kai ismenu sankaba.Ir niekas nepataria kas galetu buti.Juliuoshius rašėCOLON praskanuoti gali betkuriame servise, o kur ir poto tvrkytu, tai nzn. yra daug garazu kur papigiai pajungia, tik klaidai nustatyti. nors mano galanta tik autorate pajunge, visur kitur neisejo..