masina nauja pirkai? jei ne, tai negali buti tikras kad is tikro TIK 66000km pravaziavs tavojiAndrius rašėCOLONnu tai vsio ramybe, tepalus tik pasikeist jau reiks ir vel ciki, tfu tfu tfuwytska rašėCOLON kas 60000myliu, arba 90000km

masina nauja pirkai? jei ne, tai negali buti tikras kad is tikro TIK 66000km pravaziavs tavojiAndrius rašėCOLONnu tai vsio ramybe, tepalus tik pasikeist jau reiks ir vel ciki, tfu tfu tfuwytska rašėCOLON kas 60000myliu, arba 90000km
Tepalas tai per tarpine vos ne ciurksle bėgo, o dirzas speju irgi pavarges buvo.alfa-moda rašėCOLONTeisingai sakot, atba dirzas levakas buvo, arba lasejo tepaliukas, arbajam jau buvo metas o tu nepakeitei ..............![]()
darome isvadas kad dirzas ir tepalai varyklyjee tai tokie reikalai, kuriuos turi pastoviai tikrinti
nebalamutink zmogelo, dirzu garantija priklauso nuo firmos ir etc. nuo 60 iki belenkiek km zodziu viskas priklauso nuo to kiek plojai uz dirza ir kokios firmos gamybawytska rašėCOLONkas 60000myliu, arba 90000kmAndrius rašėCOLONkas kiek reikia keist ? pas mane neperseniausiai 66666km pravaziavo, gal jau keist ?
ZaZaZ rašėCOLONquote]Kazin kas vel savo Eclipsa susitvarke?
Manim neatsikratysit...
Visas motoro detales turejau, reikejo tik tarpine pasidaryti, nes niekur negavau. O dirzo iki siol ieskau, nes niekur dar neradau, o dabar uzdejo dirza nuo pirmojo mano motoro tai ir lakstau. Siai dienai remontas kainavo ~500 Lt.[/quote]SNOOPY rašėCOLONZaZaZ rašėCOLONquote]Kazin kas vel savo Eclipsa susitvarke?
Manim neatsikratysit...
kiek atsiejo?[
tai ne taip ir baisiai, leisk pastebėtioma rašėCOLONVisas motoro detales turejau, reikejo tik tarpine pasidaryti, nes niekur negavau. O dirzo iki siol ieskau, nes niekur dar neradau, o dabar uzdejo dirza nuo pirmojo mano motoro tai ir lakstau. Siai dienai remontas kainavo ~500 Lt.SNOOPY rašėCOLON
kiek atsiejo?[