Dar siek tiek infos:
Wzikas rase:
O man teko ne su viena vazinetis Nes ieskojau sau ir tarp ju buvo sigma. Kuo issiskire nuo kitu masinu ir jai teikiau didesne pirmenybe:
- kaina salyginai nedidele kaip aukstos klases masinai ir pagal metus;
- geri varikliai, DOCH'a gal ziurek vis del to, ekonomiskesnis ir galingesnis;
- pakaba kaip limuzino kieta, bet man cia pas tas;
- detales brangios ar egzotika, netikek tokiom baikem, pries desimt metu taip buvo, daba viska ir visur rast galima;
- kiek vazinejau su automatais pavarge buvo, mechanika geriau;
- amortikai kad paprasti butu ziurek
Na cia esminiai dalykai, del smulkmenu nepamenu, daug informacijos prikasiau, reikia ziuret jau.
Kaimynas strojsikas vazineja su universalu (sigmu negrazus jie) tai per 5 metus nieko nebuvo pareje, sako masina ciki.
Nakamichi rase:
Neblogas automobilis ir vertas demesio.
Atomobilis pagamintas tikrai su meile ir atsidavimu (ko nepasakytum apie daugeli japonisku automobiliu) dizainas isbaiktas. Nepagailejo Mitsubishi inzinieriai siam modeliui metalo ir kokybisku medziagu. Taip pat sis modelis nestokojo ir techniniu naujienu, buvo galima uzsisakyti sistemas neleidziancias prasisukti ratams startuojant, ABS, pirmaja pasaulyje stabilumo kontroles sistema, ir dar daugeli komforta didinanciuu privalumu kaip, automatine klimato kontroles sistema, elektra valdomas sedynes su atmintimi.
Nebuvo pagaileta sigmai ie galios. Buvo montuojami 2 tipu varikliai
tai V6 3.0litro 16voztuvu variklis isspaudziantis 177 ag ir V6 3.0litro 24voztuvu isspaudziantis 205 ag.
Daugelis automobiliu buvo komplektuojami su automatinemis pavaru dezemis.
Taip pat buvo gaminamas automobilis su universalo kebulu, jis buvo komplektuojamas tik su 177 ag varikliu, beje universalai buvo gaminami australijoje . Taip pat dar galima buvo uzsisakyti automobili su pneomatine pakaba.
Jei jau nusprendei pirkti Sigma pirmiausia demesi atkreipk i pakabos bukle, detales tikrai brangios, bet nesiskiria nuo panasios klases kitu gamintoju automobiliu detaliu kainu.
Taip pat patikrik variklio ir transmisijos bukle.
Patarciau rinktis automobili nuo 93 metu gamybos, jie jau kompektuojami su dviejomis saugos pagalvemis.
Banguolis rase:
Vienas mano pazistamas kaunietis neseniai nusipirko toki 1994 m. aparata ir dar kaip tik cia pamineta universala. Nu ka ash zinau... Isedus i vidu, neziurint visu cia paminetu navarotu, nesusidaro kazkokios itin dideles prabangos ispudis. Sedint priekinese sedynese net gi atrodo, kad kazkiek truksta erdves kaip tokios klases mashinai. Tiesa paziurejus i gala, tai jau panashu, kad kokiam mikroautobuse sedi (ta prasme galinis stiklas toli ). Variklis aishku gana smagus - visgi beveik 177 arkliai (beje varikliukas SOHC). Pagal popierius 100 km/h padaro per 9,6 sek., o mieste 100 km tesuvalgo 12,8 l benzo. Savininkas sake, kad mazadaug tai teisybe. Pradejes eksploatuoti tuoj kelis kartus susidure su zaliukais, nes labai jau nepastebedavo, kada virshija leistina greiti . Tuoj nusipirkes turejo remontuot sankaba, bet paklaustas apie remonto kainas tik kazka neaishkiai numyke . Apibendrinant - tai aishku variantas ieshkanciam shio segmento auto, tuo labiau, kad pakankamai nebrangus (uz aptariama mashina buvo sumoketa berods tik 2400 euru). Bet yra tu variantu. Jei jau orientuojiesi i Japonus, tai kad ir ta pati Nissan Maxima (o gal su Vilniaus Prekyba nenori nieko bendro tureti ? ). Man pvz. jos dizainas atrodo solidziau, o ir 3l V6 DOHC varikliukas dar smagesnis - 193 arkliai. Tiesa ash kalbu apie Maxima, kur pradejo eiti tik nuo 1994 m., taigi 1994 m. Maxima bus matyt bent jau kokiais 500 euru brangesne uz tu paciu metu Sigma. Zodziu yra ka pagalvoti.
DrTopGun:
Jos surenkamos Australijoje; labai patikimos. Mano vienas draugas turi - detales juodai brangios ir benza ryja, bet siaip kietai sukalta, greita, galinga ir smagi.
Ir dar kadangi ju mazai, tai ir mechaniku apie jas suprantanciu irgi nedaug.
Begis:
pirk sigma gera mashina . Pats su tokia ropineju . Priesh kokiu 4 men. nusipirkau . 24 vozhtuvai manualas . Niu komforto isikunijimas ir grozhiio (bet chia tik mano nuomone ) tik nedaryk tokios klaidos kokia ash padariau , nepirk keturiais ratais varomos (tipo keturi kazhkaip ir vairuojasi ) niu vien zhodzhiu i autoserviza vazhiuoti nera malonumas . P.S. nesvarbu kad ji yra pigi pagal savo charakteristikas , bet ja ishlaikyt patikek ne keli litai kainuoja taip kad pagalvok
Smeigis:
Masinuke tai smagi, bet reikia visada tureti atliekamu Lt jai priziureti. Silpnos vietos yra: sankaba, pniaumatine pakaba (amortizatoriai). Siaip dar megsta padurniuoti oro padavimo varikliuku elektroni. Daugiau kaip ir nieko neteko tvarkyti.
Kadangis siuo momentu su sigmom mazai kas tau gali patart, nepatingejau paraust infos

Gal pades apsisprest.