Eclipse apsuku sokinejimas (420A)
- cfs-w600
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 398
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 14, 14:45
- AutomobilisCOLON '98 eclipse GS
- MiestasCOLON Vilnius-Druskin
hmmm na mas mane automatas 15L/km mieste ryja. Uzmiesti iki 10 telpu tai gal ir pas mane tokio voztuvo nera? Apsukos uzvedus pakyla iki 2000 paskui nusileidzia is leto...
dar tokia problema, vat pastovi per nakti ir sunkiai uzsiveda. Suka viskas gerai, bet ispirmo karto beveik neuzsikuria. griebimas yra bet nesikuria. Tada atleidi vel suki ir uzsiveda is karto? Ir dar kai isvietos greitai startuoji tai lyg vibracija tokia nedidele buna ir ji lyg sunkiai taip is vietos pajuda... hm...
dar tokia problema, vat pastovi per nakti ir sunkiai uzsiveda. Suka viskas gerai, bet ispirmo karto beveik neuzsikuria. griebimas yra bet nesikuria. Tada atleidi vel suki ir uzsiveda is karto? Ir dar kai isvietos greitai startuoji tai lyg vibracija tokia nedidele buna ir ji lyg sunkiai taip is vietos pajuda... hm...

nu nezinau ar cia tas gali but, bet kad pas mane kazkas su EGR tai tikrai, ir ko gero bus pajungta tiesiogiai, ir kai tas EGR nereguliuoja oro srauto tai perdaug ir ipucia, uztai ir sukile apsukos buna
o kad kai uzvedi salta sukyla apsukos iki 2 tai cia ziuriu daug kam taip
o kad kai uzvedi salta sukyla apsukos iki 2 tai cia ziuriu daug kam taip
Eclipse 2g
I don't drive fast... I fly low...
o apsukas as vistik susitvarkiau, ir ne jokio egr nereikejo keist, tiesiog praplove oro padavimo, kuro sistemas ir viskas normalizavosi, tiesa dar vos vos juda apsukos, bet palyginus tai melacius.
tai va jei kam panasios bedos autocentra "frikcija" parekomenduociau
cia fabuose jei ka crysleriiu ir jeep centriukas
tai va jei kam panasios bedos autocentra "frikcija" parekomenduociau
cia fabuose jei ka crysleriiu ir jeep centriukas
Eclipse 2g
- brian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 113
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 20, 10:07
- AutomobilisCOLON 96 eclipse gs
- MiestasCOLON Rokiskis
Re: Eclipse apsuku sokinejimas (420A)
atgaivinsiu sita tema
mano clipse su 4g63 varikliu mieste pencininko rezimu i 10l sutelpi uzmiestyje nereikia ir 8l. kaip ir pas visus uzkurus salta masina sukyla apsukos iki 2000pan bet is leto iskart ir nusileidzia. tik galvoju ar normaliai cia pas mane kai susyla motoras apsukos truputi sokineja vairo nieko nesukineji bet koki 100 tai pakyla tai nusileidzia. ir dar vienas dalykas mano motoras siltas ant laisvu labai mazom apsukom dirba apie 600rpm o snd isvis ant 400 ar 300 dirbo. nenormalu cia ane? 

mitsubishi eclipse 96 gs - SOLD iskeliavo i vilniu.
peugeot 406 2.0HDI in use
peugeot 406 2.0HDI in use
Re: Eclipse apsuku sokinejimas (420A)
Nenormalu. Turetu taip but susilus grubiai 700-900 rpm intervale 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)