Man deja jis "parejo", beje kiek jis gali srote kainuot

seip angliskai kalbanciose salyse tai vadinasi oxygen sensor, arba deguonies daviklis. jis nustato ismetimo vamzdyje deguonies kieki. pagal tai reguliuojamas paduodamo misinio riebumas ir atitinkamai kuro suvartojimas ir trauka.shafioras rašėCOLONSorry uz neisprusima, bet bukit mieli ir paaiskinkit man ka daro "lamda zondas" ir kas atsitinka kai jis nebeveikia????![]()
![]()
![]()
Man deja jis "parejo", beje kiek jis gali srote kainuot![]()
![]()
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/kl ... (602248574shafioras rašėCOLONSorry uz neisprusima, bet bukit mieli ir paaiskinkit man ka daro "lamda zondas" ir kas atsitinka kai jis nebeveikia????![]()
![]()
![]()
Man deja jis "parejo", beje kiek jis gali srote kainuot![]()
![]()
As irgi nelabai suprantu sportiniu masinyciu su dujom, kazkada maciau per tv kaip kazkoks sportininkas i SUBARU WRX buvo dujas isidejestaxistas rašėCOLONAs labai atsiprasau visu "dujininku"shafioras rašėCOLONP.S. aciu visiems![]()
Karoc man state duju iranga i mano C52 colt'uka ir kai pajunge pasake, kad tipo lamda zondas neveikia, siaip jokio skirtumo nejauciu, nesokineja nei apsukos tik uzvedus tiek ant duju, tiek ant benzo, nei trauka sumazejo, tai vo ir nebesuprantu ar ji keist, ar ne , o gal jis veikia vis delto.....O jus perkat masinas ir ziurit matorus su tokia salyga kad galima butu dujas inmesti
![]()
Ar as cia durnas, ar jus is masinu norit papigiai ispausti arklius
labi idomiai gaunasi guju oktaninis skaicius yra vir 100, apie 105, bet priklauso nuo misinio, kiek butano ir kiek propano ..........shafioras rašėCOLONAs irgi nelabai suprantu sportiniu masinyciu su dujom, kazkada maciau per tv kaip kazkoks sportininkas i SUBARU WRX buvo dujas isidejesNagi juk tai subaru o ne audi 100
O del arkliu praradimo tai ash net nezinau gal kasnors galetu parashyt kiek daug mash procentaliai prarandama arkliu isidejus dujas
??????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kitas dalykas tas kad jeigu dujas ir benzina lyginti ne pagal litraza, bet pagal svori, tai duju suvartojimas ir kaloriju kiekis 1kg yra gerokai didesnis. Ir kaip mineta aukshciau didesnis oktaninis skaicius.alfa-moda rašėCOLON labi idomiai gaunasi guju oktaninis skaicius yra vir 100, apie 105, bet priklauso nuo misinio, kiek butano ir kiek propano ..........
o benzo 98, jeigu ivaryti tik butano tai bus 105, tai geriau trauks, o kadangi pas mum maiso tai gaunasi apie 93E.....
kas vazineja, taszino, kaip yra kad trauka labai priklauso nuo duju kokybes, su vienom PVZ atrodo kad su benzu lieki o su kitom kaip traktorius, visai netraukia.
Be to, tureti kombinuota masina labai apsimoka idarna ir po miesta negalesi isnaudoti masinos galimibiu nors tai ar EVO ar Subaru WRX, bet uzmiestyje TURN ON benza ir prasom gali dziaugtis galingumu ...........
viskas paaiskinam ir suprantama
Jo, teisingai. Visi gudrus irengimai masinose skirti tik laisvu apsuku palaikymui, nes kai spaudi, tai gali kura ir su kibiriuku piltRiebus rašėCOLONbet lemda naudojamas nespaudziant o ant laisvu nes kai spaudi tai jau pila tiek kiek nustatyta ir ei apsipila tai reikia jau tada degima reguliuoti
lemda kol saltas pusineja bet dazniausiai kai isila susitvarko todel apsuku sokinejimas pastebimas tik ryte