gi ne tik nuo sigmų tinka, tiesiog nuo sigmų jie pigesni ir paprastesni var. negu kitilaprix rašėCOLONEi ei ei...nepradekit det tu stabdziu dar ir i galantus! taip tu sigmu nedaug bera, jau visom eclipsem kazi ar beuztenka![]()

gi ne tik nuo sigmų tinka, tiesiog nuo sigmų jie pigesni ir paprastesni var. negu kitilaprix rašėCOLONEi ei ei...nepradekit det tu stabdziu dar ir i galantus! taip tu sigmu nedaug bera, jau visom eclipsem kazi ar beuztenka![]()
Em o tai kai sitas swapas daromas as suprantu su visais "bracker'ais" dedama (ar ne taip?), tai as turejau omeny visa sita komplektas - suportas ir bracketas. Tiesa dar vakara bandziau truputi infos paieskot, tai kazkokia painiava su tasi 3000gt, toks ispudis kad 3 skirtingu stadziu setupai galejo ten but (iskaitant vr4 cia), siaip infos sunku rast.Micius rašėCOLONPatikslink, apie ka kalbi, apie diska, suporat, ar suportu "bracket'us", t.y. pacius suportu "laikiklius"
tu kalbi apie europinį gsx'ą?Sharas rašėCOLON296 tai jau atrodo tikrai rimtai, bet speju ir kaina bus ju jau ne kaip sigmos.
Tiesa dar buvo toks 4wd non turbo modelis (amerikonas gal), tai jame kaip suprantu irgi 296 diskai stovi.
Del tu ratu uztilpimo ar ne, tai man atrodo svarbiau kiek issikises suportas stovi, o ne vien tik disko diamaters (pas mane nissane gale ~290 diskai, bet kaip suportas toks minimalistinis tai r15 diskai uzsideda).
Tokio mitsubo modelio is vis nera. Yra tik 2WD, ir 4WD TT ir 4WD WS TT.Sharas rašėCOLONIs tikro nezinau, kaip tiksliai 3000gt awd non turbo pasivadina, bet tokiame lygtais 296 stabdziai stovi.
Bet realiai ant colto gti ar eclipses gs pilnai uztenka 276mm su gerom kaladem. Neverta deti didesniu, nes (kaip cia pasakyt) tai nera toki galingi modeliai, kad tu spetum pasiekti kazkoki labai dideli greiti (pvz.:kacergineje ar greituminiame slalome) ir stabdant tau neuztektu sios stabdziu sistemos. As galvoju, kad uzsidejes 296 ar 315 monstrus tu tiesiog neisnaudosi viso ju potencialo. Na cia mano toks pasvarstymas gal daugiau..Sharas rašėCOLON296 tai jau atrodo tikrai rimtai, bet speju ir kaina bus ju jau ne kaip sigmos.
Tiesa dar buvo toks 4wd non turbo modelis (amerikonas gal), tai jame kaip suprantu irgi 296 diskai stovi.
Del tu ratu uztilpimo ar ne, tai man atrodo svarbiau kiek issikises suportas stovi, o ne vien tik disko diamaters (pas mane nissane gale ~290 diskai, bet kaip suportas toks minimalistinis tai r15 diskai uzsideda).
Tiesiog coltas yra lengvesnis zymiai ir todel jo inercija mazesne, o to pasekoje geriau stabdo colta nei klipiecaKevinas rašėCOLONBet realiai ant colto gti ar eclipses gs pilnai uztenka 276mm su gerom kaladem. Neverta deti didesniu, nes (kaip cia pasakyt) tai nera toki galingi modeliai, kad tu spetum pasiekti kazkoki labai dideli greiti (pvz.:kacergineje ar greituminiame slalome) ir stabdant tau neuztektu sios stabdziu sistemos. As galvoju, kad uzsidejes 296 ar 315 monstrus tu tiesiog neisnaudosi viso ju potencialo. Na cia mano toks pasvarstymas gal daugiau..
Kacerginei 10 ratu uztektu manau geru kaladeliu, armuotu slanguciu ir st. skyscio geroSharas rašėCOLONAs ir manau, kad ant colto tikrai neverta
Bet su eclipse tai nezinau, reikia ziuretis. Matai tu neisibegesi tiek kad stabdziai uzsibaigtu (cia jau ir su stockiniais teisingais taip). Bet kai tu kaciargoje suki jau 10 ir daugiau ratu, paskui ziek jau ir prades nykt stabdziai, va tada ir supranti, kam butent skirtas big brake kit'as![]()
P.S. taip vis ir nerandu laiko nuvaziuot, pamatuot ar tinka ant colto sitas setupas