Salto variklio problema
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 39
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 20, 12:42
- AutomobilisCOLON Mitsibishi - Space Runner 2.0 Tdi
- MiestasCOLON Siauliai
Salto variklio problema
turiu tikia problema kol salbas variklis:
kol saltas variklis uzvedus 500 apsukos. kai uskaista 1000-1100. bet ne tame esme .
esme tame kad reikia pajudeti is vietos duodi gaza o masinele vos vos juda kol nepasiekia geru apsuku ir neisijungia turbina. net ant laisvu apsuku spaudi gaza iki dugno bet apsukos uzkyla taip kaip spaystum tolygiai ir isleto.
kai uzkaista viskas ok spustelni apsukos iskarto soka aukstyn. kas cia per velniava.?
pas mane dyzelis gal kam teko susidurti.
kol saltas variklis uzvedus 500 apsukos. kai uskaista 1000-1100. bet ne tame esme .
esme tame kad reikia pajudeti is vietos duodi gaza o masinele vos vos juda kol nepasiekia geru apsuku ir neisijungia turbina. net ant laisvu apsuku spaudi gaza iki dugno bet apsukos uzkyla taip kaip spaystum tolygiai ir isleto.
kai uzkaista viskas ok spustelni apsukos iskarto soka aukstyn. kas cia per velniava.?
pas mane dyzelis gal kam teko susidurti.
- vega
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 68
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 15, 19:02
- AutomobilisCOLON Mitsubishi sigma V6
- SkypeCOLON sauliukasssss
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Salto variklio problema
Uz tat kad prase:D seip manau kad pirma tegul pasikeicia tepalus bei praplauna varikli, na ir oro filtra
, otada reik ziuret, jei nieks nesikeicia gali but kad turbinai mishios.

Mitsubishi Sigma V6
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 39
- MiestasCOLON Siauliai
nepastebejau privato zinutes 

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 39
- MiestasCOLON Siauliai
na oro filtras pakeistas o turbina tikrai veikia. jei spaudziu gara staigiau atsidaro turbina prie 2500-3000 apsuku ir traukti pradeda dvigubai geriau. net kai salta paprastai neuzgazuosi letai apsukos kyla bet judant spaudi dugna jis pasiekes 3000 rmp iskarta lupa is vietos zinoma apsipilu dumais 

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 39
- MiestasCOLON Siauliai
duminti man pradeda kai gerai uzspaudziu pedala ir isijungia turbina tada meta tamsu duma.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 39
- MiestasCOLON Siauliai
siltam varikliui spaudziant greiti jauciasi trauka bet pakilus apsukom taip pradeda traukti kad nes burna is laimes atsiveria
bet ilgai nepasidraskysi ned diesel brangus skystis.
bet ilgai nepasidraskysi ned diesel brangus skystis.
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Visų pirma- turbina neįsijungia, ji tik daugiau užpučia prie tam tikrų apsukųMasteriX rašėCOLONduminti man pradeda kai gerai uzspaudziu pedala ir isijungia turbina tada meta tamsu duma.

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 39
- MiestasCOLON Siauliai
galiu pasakyti nuo kada tai prasidejo:
man truko dirzas. regis keite svaistiklius bet gerai nesureguliavo. variau pas dyzelistus kurie pakeite oro filtra ir sureguliavo bet salto variklio trauka neatsirado. pirmam servise man sake pakeite dirza svaistiklius ir net TEPALA bet nzn ka ten supyle jei isvis kaska pyle nes TEPALO FILTRAS SENAS cia ir susimasciau darbu kokybes atzvilgiu. negali niekuo pasitiketi
iki dirzo trukio viskas buvo pasakiska. gal tai palengvins atsakyma i esamus gedimus
man truko dirzas. regis keite svaistiklius bet gerai nesureguliavo. variau pas dyzelistus kurie pakeite oro filtra ir sureguliavo bet salto variklio trauka neatsirado. pirmam servise man sake pakeite dirza svaistiklius ir net TEPALA bet nzn ka ten supyle jei isvis kaska pyle nes TEPALO FILTRAS SENAS cia ir susimasciau darbu kokybes atzvilgiu. negali niekuo pasitiketi