tožė varijantKevinas rašėCOLONBuvo dar man kitaip! Cypia, galvojau paversiu. Gerai paverziau. Vistiek cypia, matau dirzas padiles jau. Nauja dirza nusipirkau. Uzdejau, priverziau. 1 diena praejo vel cypia. Ieskau slieku tada: greitai supratau-radau, kad pati generatoriu reikia paverzhti, nes vienas is 2 ar 3 jo tvirtimo varztu atsilaisvines ir po truputi kliba generatorius ir verzk neverzes dirza vistiek cyps. Priverziau generatoriu baigesi bedos
cypia variklis
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
- JAWA9
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 456
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 21, 22:41
- MiestasCOLON nEtevyne Karlstad
nu as tai savo galanterijai viska susipirkau uz 650lt+darbas 180lt .tu 900 neturetai virsytJustinas rašėCOLONO kuriam dirzeliui nutrukus voztuvus lanksto? O mitciam gal nelanksto? As kai neseniai pirkes savo klizma tai galvoju keisti, kad nebutu nelaimes paskui. Nors siaip niekas lyg ir nezypauja.
P.S. pas pazystama klausiau sake kad viso atsitos ~900Lt. Man kazkaip daugoka pasirode
2.4l Galantas '99
4G64 USA
jau rieda
4G64 USA
jau rieda
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
na teoriškai pagrindiniam, bet praktiškai balansiniamJustinas rašėCOLONO kuriam dirzeliui nutrukus voztuvus lanksto? O mitciam gal nelanksto? As kai neseniai pirkes savo klizma tai galvoju keisti, kad nebutu nelaimes paskui. Nors siaip niekas lyg ir nezypauja.
P.S. pas pazystama klausiau sake kad viso atsitos ~900Lt. Man kazkaip daugoka pasirode
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
O šiaip jei bent vienas iš jų nutruks tai skaityk kad jau nebe 900lt kainuos remontas... Pigiau pasikeisti... Ir pats jausiesi saugiau...Matosas rašėCOLONna teoriškai pagrindiniam, bet praktiškai balansiniamJustinas rašėCOLONO kuriam dirzeliui nutrukus voztuvus lanksto? O mitciam gal nelanksto? As kai neseniai pirkes savo klizma tai galvoju keisti, kad nebutu nelaimes paskui. Nors siaip niekas lyg ir nezypauja.

900lt manau kad su patempėjais ir visais kitais pribumbasais ne vien diržų kaina su keitimu.....

Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
Balta kaip gulbė bet burzgia kaip užkimusi žąsis.
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
mažiau, nors viskas priklauso kiek už darbą nuims, gla kažkas ir tiek užsiprašysherkuss rašėCOLONO šiaip jei bent vienas iš jų nutruks tai skaityk kad jau nebe 900lt kainuos remontas... Pigiau pasikeisti... Ir pats jausiesi saugiau...Matosas rašėCOLONna teoriškai pagrindiniam, bet praktiškai balansiniam
900lt manau kad su patempėjais ir visais kitais pribumbasais ne vien diržų kaina su keitimu.....
- herkuss
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 630
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 26, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 2.0D '94
- MiestasCOLON Utena
- CONTACTCOLON
Manau nedaugiau 150-200lt. Plius detalės.... manau kokia 700lt turėtų pakakti... Nžn mano dyzeliukui pakako ir 500lt.Matosas rašėCOLONmažiau, nors viskas priklauso kiek už darbą nuims, gla kažkas ir tiek užsiprašysherkuss rašėCOLON O šiaip jei bent vienas iš jų nutruks tai skaityk kad jau nebe 900lt kainuos remontas... Pigiau pasikeisti... Ir pats jausiesi saugiau...
Mitsubishi Lancer 2.0D 94'
- junioras
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 407
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 17, 21:15
- AutomobilisCOLON veza draugai ir autobusas:D
- MiestasCOLON Klaipeda-Palanga
Re: cypia variklis
pasikeiciau servise generatoriaus dirzeli bet vis tiek jis cypia
buvau nuvares atgal i servisa tai sako kol naujas taip gali buti
pavazinejau pora dienu, niekas nepasikeite tai siandien vel nuvariau pas meistru
paverze kazkiek ir sako ijunk sviesas, peciuka, muzika
galutine diagnoze ju buvo kad cypia del garso aparaturos, tipo per daug energijos siurbia muzika
cia gali taip buti ar man jie knisa prota
P.S. siaip kai muzika ijungta jis normaliai cypia, bet pora kartu ir ant isjungtos muzikos ta pati buvo padares

P.S. siaip kai muzika ijungta jis normaliai cypia, bet pora kartu ir ant isjungtos muzikos ta pati buvo padares

veza draugai ir autobusas:D
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Plauna smegenis tau, tegu normaliai įtempia ir niekas necyps

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- junioras
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 407
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 17, 21:15
- AutomobilisCOLON veza draugai ir autobusas:D
- MiestasCOLON Klaipeda-Palanga
tai man tas meistras aiskina kad daugiau nebenori verzti nes sugadins nauja dirzeli
tai dabar ir mastau ar reikalauti kad uzdetu kita dirzeli (gal koks levas papuole) ar cia rimtai yra kaip pasakoja jie 

veza draugai ir autobusas:D