ZyXEL rašėCOLONTai kad nevažinėt su vasarinėm ar kokiom job**om "sezoninėm"- ir taip aiškuTik va klausimas ar tos mano turimos žieminės dar tinkamos vartoti ar jau laikas ieškoti pirkti naujų
![]()
Na ash kaip sakiau zhiemines pirkau padevetas ir jau du sezonus vazineju, vienos padangos kaina apie 55lt. ir mesos normaliai buvo ir dar tebera. Jei gali sau leisti prikti naujas tai aisku daug geriau butu.ZyXEL rašėCOLONTai aš taip iš akies tuos 2mm primečiau, gal ten net nėra tiekO nuo priekio ant subinės jau buvo pakeistos (nes matosi, kad ant subinės buvo užmautos dar daugiau padėvėtos, nei ant priekio)
Nu reikės dar pasvarstyt... Vis dėlto naujos padangos be 600Lt neišeis
Tai tada jau nerizikuok ir pasidaryk viska kaip pridera, nes tikrai atrodydamas kaip prisisikus karve ant ledo panu nepakabinsiZyXEL rašėCOLONTai aš taip iš akies tuos 2mm primečiau, gal ten net nėra tiekO nuo priekio ant subinės jau buvo pakeistos (nes matosi, kad ant subinės buvo užmautos dar daugiau padėvėtos, nei ant priekio)
Nu reikės dar pasvarstyt... Vis dėlto naujos padangos be 600Lt neišeis
jei dar kazko vertos tai turbut chaliavai paims, bet jei ne tai abejoju kad chaliavai imsZyXEL rašėCOLONNaudotų tikrai nepirksiu, nes turiu tokią nuomonę, kad jei jau pardavinėja- yra kažkas negeraiAišku gali sakyti "Va mašiną pardaviau, liko padangos" "Močiutė turėjo nusipirkus, nenaudojo- tai ir liko" ir t.t. ir pan.
O kai aš toks didelis žinovas tuose reikaluose- tai ir liksiu išpistas. Kaip sako "skūpus moka 2 kartus".
Reikės pirktis tada naujas
Gerai, kad pas mane 13kinės, tai nors ne taip brangiai išeina... Ir dar prie to pačio, kur nuvežt tas senas padangas? Yra kokia pridavykla ar svalkė, į kuri būtų chaliavai jas sumest?