t-sport rašėCOLONtai jau dar turesiu buti matomas visur ir visada?
tai ne na

t-sport rašėCOLONtai jau dar turesiu buti matomas visur ir visada?
Tam kad jis kandidatas, nes kalba eina apie ji, tai liecia butent kandidata. Nors ir kaip gerbiu si kluba, taciau pastaruoju metu jauciama diskriminacija klubo nariu forumo dalyviu atzviliuAusriukas rašėCOLONredline rašėCOLON Tai koks tiksls skelbti nariu skiltyje, jei patys kandidatai nematys?
o koks tikslas kandidatam matyt?
ne tu iš sarašo neišpulsi, apie tai reikai informuoti valdybą (ką tu ir padariai), o kol negryši tavo kandidato statusas galios, taip kad niekas niekur nedingst-sport rašėCOLONreikalas tox..kita saw islekiu i norway..grysiu tik ant kaledu..todel negaliusiu realiai dalivauti jokioje klubo veikloje..o as esu kandidatu sarase kaip ir..na bet tie 3 men dar neprabego..tai tipo as ispulsiu is to saraso?ka darom?
ir taip pakankamai aplekes, jau minėjom ne kartą dabar kolkas niekas nėra priimamas į klubą, nes keičiam visą tvarką ir sistemą, tai gali užtrukti ~ 1 mėn. paskui bus viskas paaiškinta ir klausimų manau nekilst-sport rašėCOLONtai katra dar man reikia aplenkti kad i kluba priimtumet?
jau ne kartą rašėm, kad kolkas niekam kandidato statusas nedingsta, kol nebus įdiegta nauja priėmimo į narius ir jų vetinimo sistema, kantrybėspoiss rašėCOLONna mano kandidatura kaip ir baigiasi..tik kazkaip nesijauciu kazkuo nusipelnes kad buciau pripazintas kaip tikras klubo narys..
na bet lauksim..