DEL GALANTO KLIMOS
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 12
- UžsiregistravoCOLON 2008 05 28, 15:12
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '99 2,4 GDI
- MiestasCOLON Vilnius
DEL GALANTO KLIMOS
kaip isgauti galanto '99 m. klimoj zemesne nei 17 laipsniu temperatura? ar neimanoma? ta prasme pildyt ten kitokiu freonu ar kuo pns.. nes blemba 17 laipsniu mazai.. :/ vasara iskepsi ir prie 17 laipsniu masinoj, dar kai kozha juoda viduje..
Galant '99 2,4 GDI 110kW
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Re: DEL GALANTO KLIMOS
Patikėk, tikrai neiškepsi. Pavažinėk užstatęs 17 laipsnių truputį ir peršalimas garantuotas.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 705
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 04, 11:11
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant
- MiestasCOLON KNS
paparazituosiu biski
(tobish, naujos temos nekursiu, naudosiuos senom)
galantas. ryklys. gal kas turi nereikalinga veikianti kondicionieriaus varikliuka (ar kaip jis ten teisingai vadinasi)? o tai vasara atejo, kepti nesinori automobilyje. bandyciau per skelbimus apie sudauzytus auto ieskot,ale ta dziaugsma pasilieku pabaigai. ibo kai nelabai suprantu, i ka ziuret reikia, ikis man neveikinati, kaip gera
o jumis va, pasitikiu
jei neturite, bent apie kainas pakonsultuokit. teko girdet, ka nenaujas srote apie 600 kainuoja,onaujas ~1.5k

galantas. ryklys. gal kas turi nereikalinga veikianti kondicionieriaus varikliuka (ar kaip jis ten teisingai vadinasi)? o tai vasara atejo, kepti nesinori automobilyje. bandyciau per skelbimus apie sudauzytus auto ieskot,ale ta dziaugsma pasilieku pabaigai. ibo kai nelabai suprantu, i ka ziuret reikia, ikis man neveikinati, kaip gera

jei neturite, bent apie kainas pakonsultuokit. teko girdet, ka nenaujas srote apie 600 kainuoja,onaujas ~1.5k

- @ndrius
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 225
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 27, 20:48
- AutomobilisCOLON Galant 2.4 GDI
- MiestasCOLON Jonava
Na negaliu pasakyt kiek siurbliukas kainuoja, bet esu uzsisakes slegio davikli lirostoj, kaina 550Lt 

Mitsubishi Galant 2.4 GDI 2000m.
Mazda 626 2.0 1990m.
Mazda 626 2.0 1990m.
- ANGEL
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 119
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 12, 15:22
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '99 2,4 GDI
- SkypeCOLON noxonas
- MiestasCOLON Vilnius
olopitekas rašėCOLONpaparazituosiu biski(tobish, naujos temos nekursiu, naudosiuos senom)
galantas. ryklys. gal kas turi nereikalinga veikianti kondicionieriaus varikliuka (ar kaip jis ten teisingai vadinasi)? o tai vasara atejo, kepti nesinori automobilyje. bandyciau per skelbimus apie sudauzytus auto ieskot,ale ta dziaugsma pasilieku pabaigai. ibo kai nelabai suprantu, i ka ziuret reikia, ikis man neveikinati, kaip gerao jumis va, pasitikiu
![]()
baikit jus apie tokias kainas sneketi@ndrius rašėCOLONNa negaliu pasakyt kiek siurbliukas kainuoja, bet esu uzsisakes slegio davikli lirostoj, kaina 550Lt

Ryklys. 99m. 150AG. Sidabrinis
Mitsubishi-Motors
Mitsubishi-Motors
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Deficitines prekes, kurias reikia uzsakineti, deja brangios... Visos "einamosios" dalys sakyciau niekuo per daug nesiskiria nuo kitu panasaus amziaus ir klases modeliu.hardstYler rašėCOLONolopitekas rašėCOLONpaparazituosiu biski(tobish, naujos temos nekursiu, naudosiuos senom)
galantas. ryklys. gal kas turi nereikalinga veikianti kondicionieriaus varikliuka (ar kaip jis ten teisingai vadinasi)? o tai vasara atejo, kepti nesinori automobilyje. bandyciau per skelbimus apie sudauzytus auto ieskot,ale ta dziaugsma pasilieku pabaigai. ibo kai nelabai suprantu, i ka ziuret reikia, ikis man neveikinati, kaip gerao jumis va, pasitikiu
![]()
jei neturite, bent apie kainas pakonsultuokit. teko girdet, ka nenaujas srote apie 600 kainuoja,onaujas ~1.5kbaikit jus apie tokias kainas sneketi@ndrius rašėCOLONNa negaliu pasakyt kiek siurbliukas kainuoja, bet esu uzsisakes slegio davikli lirostoj, kaina 550Lto tai tuoj imsiu gailetis kad rykli nusipirkau
![]()
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Liaudis - turiu klausima apie rykliu klimos temperaturas.
Pas mane nusistacius 21 laipsni galima sniego senius lipdyt butu kaip shaldyt pradeda, realiai normaliai vazhineju nustates 25-26 laipsnius, kaip suprantu cia kazhkas levai. Net sukeiciau maga su stalciuku kad butu toliau nuo klimos davikliu ir neshildytu ju, bet tas pats
nera kazhkas baisaus bet nervina - pas jumis tokiu nesamoniu nera?
Pas mane nusistacius 21 laipsni galima sniego senius lipdyt butu kaip shaldyt pradeda, realiai normaliai vazhineju nustates 25-26 laipsnius, kaip suprantu cia kazhkas levai. Net sukeiciau maga su stalciuku kad butu toliau nuo klimos davikliu ir neshildytu ju, bet tas pats

nera kazhkas baisaus bet nervina - pas jumis tokiu nesamoniu nera?
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Martynas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1953
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 22, 14:26
- AutomobilisCOLON Galant V6
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
ProXas rašėCOLONgalima sniego senius lipdyt

Gal pabandyk su kokiu termometru pamatuoti salone. Iskart bus aisku kiek laipsiniu grybauja tavo klima.
Arba išjunk kondishka

Mitsubishi Galant 2.5 V6-24
BMW 525 E39 Touring
BMW 525 E39 Touring
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 06, 13:59
- AutomobilisCOLON Galant 00m
- MiestasCOLON Švenčionys-Kaunas
Pas mane reikia kokius 28-29 laipsnius uzsukti kad silta ora pustu. Buvau ten viska isrinkes isukes ta vamzdeli i folija ir vel uzdejau tas pats nieks nepasikeite.
pas mane panashiai - pagal tai kad tik pradejus vazhiuot ji elgiasi normaliai o kuo toliau tuo smarkiau grybauja manau kad kaltas magas visgi - siandien i darba vazhiavau ishjunges maga - panashu kad veikia normaliauKarolis 93 rašėCOLONPas mane reikia kokius 28-29 laipsnius uzsukti kad silta ora pustu. Buvau ten viska isrinkes isukes ta vamzdeli i folija ir vel uzdejau tas pats nieks nepasikeite.

to vamzdelio kaip suprantu nera prasmes vynioti folija, nes daviklis yra prie pat temperaturos reguliavimo ratuko - ash ten buvau apsiardes, kaip suprantu tas vamzdelis skirtas tik orui traukti pro skylutes esancias prie to ratuko.
apacioj tas vamzdelis kaip suprantu kiauras ir nemaciau jokio oro traukimo mechanizmo, svarstau gal koki mazhiuka ventiliatoriuka pritaikyt, kaip kad maciau BMW mano buvo gamyklishkai padaryta

tada daviklis visada gaus naujo oro ish salono ir palaikant didesni oro srauta nebus taip idomu mago skleidzhiama shiluma

makes sense ar vel apsirukiau kazhko ne to?

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 06, 13:59
- AutomobilisCOLON Galant 00m
- MiestasCOLON Švenčionys-Kaunas
Neanau kad nu mago taip darosi. Pas man anksciau buvo siek tiek geriau o dabar dar daugiau reikia atsuki kad sildytu. Pas mane tos skylutes purvu uzaugusis gal dar tas kaltas truputi.
pas mane viskas - svharu, buvau ishardes ir ishvalesKarolis 93 rašėCOLONNeanau kad nu mago taip darosi. Pas man anksciau buvo siek tiek geriau o dabar dar daugiau reikia atsuki kad sildytu. Pas mane tos skylutes purvu uzaugusis gal dar tas kaltas truputi.

siaip puciant vejeliui yra traukimas per tas skylutes, net nzn ka sugalvoti

siaip zhiurejau kad pats klimos blogas gana smarkaii shiltas buna, negi jis pats gali ishkreipti savo dachiko parodymus?

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)