Imetu meducio fotke, ar kas bandet toki

Aha, o tu galvoji zmones parduoda masina su ka tik keistais svieseis tepalais?Sharas rašėCOLONJei to xado ar rvs ipilta tai nelabai is atkirsi... O siaip ziuri, kad tepalas butu sviezias, ne tamsus/juodas, bet tamsiai gintarinis.
Negi tikrai niekaip neimanoma to medaus identifikuoti?redline rašėCOLONAha, o tu galvoji zmones parduoda masina su ka tik keistais svieseis tepalais?Sharas rašėCOLONJei to xado ar rvs ipilta tai nelabai is atkirsi... O siaip ziuri, kad tepalas butu sviezias, ne tamsus/juodas, bet tamsiai gintarinis.Nepazinsi tu cia jo niekaip ipilta ar ne.
O kokio tikslu ji pyliai?Fever rašėCOLONPas mane dabar supilta xado pasta, dar 2 laukia supylimo.
Bloko sienelės pažeistos, nuo skilusių/lūžusių žiedų. Man buvo tepalus išvarę ir švaistiklinius indėklus prasuko. Tai praktiškai kito variklio ieškau. O kol ieškau, tai šitą xado supyliau (bet ir kainuoja ta pastaredline rašėCOLONO kokio tikslu ji pyliai?Fever rašėCOLONPas mane dabar supilta xado pasta, dar 2 laukia supylimo.Kaip ar pasikeicia tepalu spalva ipylus?
Gal galetum placiau? As pvz apie RVS girdejas esu tik gera, apie xado nieko, nes kaip suprantu tai nesenai pasirodes gaminys, o kiti medai jau yra ir blogu atsiliepimu. Mane pavyzdziui RVS jau senokai domina, o atsiradus keistiems garsams kol saltas variklis pradejau apie ji dar labiau galvoti...Beje RVS susipyles mano sefas tai kolkas nieko nei gero nei blogo, nes pas ji auto labai gerai priziuretas buvo ir pyle tik is idomumo, o as smalsumui paaukoti 200lt kazkaip nenoreciau...Riebus rašėCOLONjus pirma i technologijos specifika pasigilinkit to rvs arba xado o tada apie tepalo spalva snekekit
metalo keramika patenka i nesandarumus ir susibraizymus tiek gilzes tiek stumoklio
todel pakyla sandarumas ir variklis atsistato kaip naujas
bet po tokios aprabotkes variklis praktiskai metamas lauk nes jam kapitalines jau nebepadarysi nes tekinti metalo keramikos nelabai pavyks