Del stabdziu
Del stabdziu
Na ka, tai turiu dar viena problemele, kuris man neduoda ramybes. Pabandysiu aprasyti situacija. Taigi, jau nuo seno mano masinoj dega STOP indikatorius prietaisu skydelyje. Na iki siol as galvojau, kad cia kaltas kur nors nutrukes kontaktas ar pan. Visgi as po to pasiskaiciau manuale, kad problemu gali buti daugiau. Taciau dalykas, del ko as nusprendziau paklausti jusu patarimo yra toks, kad neseniai stabdant pradejau jausti tokia labai lengva vibracija per pedala. Be to stabdant kartais girdisi toks tylus siugzdejimas desiniame priekiniame rate. Garsas panasus, lyg ratas butu kreivas ir liestu plastmase ties viena vieta. (as aisku suprantu kad taip nera:) ). Kitas dalykas, i kuri jau senokai atkreipiau demesi yra tai, kad kartais (labai kartais) staigiai stabdant jauciamas traukimas i viena ar kita puse.
Gal kas nujauciat, kas per problema cia galetu buti?
Beje gal galite parekomenduoti koki patikima servisa, kur man galetu tuos stabdzius patilkrinti ir sutvarkyti? (manau be kompiuterines diagnostikos neissiversiu).
Vytautas
Gal kas nujauciat, kas per problema cia galetu buti?
Beje gal galite parekomenduoti koki patikima servisa, kur man galetu tuos stabdzius patilkrinti ir sutvarkyti? (manau be kompiuterines diagnostikos neissiversiu).
Vytautas
Galant 98 2.5L (V6 24 165AG)
Atsakau i gazo klausima:
Stabdziu skyscio lygis geras - cia buvo pirmas dalykas, del ko itariau deganti indikatoriu. Na o kai atleidziu vaira, tai masina vos vos traukia i desine puse. Traukimas labai nezymus - reikia pavaziuoti kelis simtus metru, kol masina pradeda krypti desinen. Taigi turbut neturetu buti problema.
Na su Dchedaj komentarais beveik sutikciau, kadangi masina greita ir ektremalus stabdymas daznas dalykas. Taigi itarciau ir as diskus. Taigi naujas klausimas:) Kiek mazdaug gali atsieit remontas? pvz vienam ratui?
Beje dar lieka atviras klausimas - patarkite kur galima butu pasitaisyti stabdzius + atlikti kompiuterini patikrinima del to indikatoriaus. (kad reikes kompiuterines diagnostikos man sake tanagros meistrai, kurie prasikniso 3 dienas ir nieko nerado)
Vytautas
Stabdziu skyscio lygis geras - cia buvo pirmas dalykas, del ko itariau deganti indikatoriu. Na o kai atleidziu vaira, tai masina vos vos traukia i desine puse. Traukimas labai nezymus - reikia pavaziuoti kelis simtus metru, kol masina pradeda krypti desinen. Taigi turbut neturetu buti problema.
Na su Dchedaj komentarais beveik sutikciau, kadangi masina greita ir ektremalus stabdymas daznas dalykas. Taigi itarciau ir as diskus. Taigi naujas klausimas:) Kiek mazdaug gali atsieit remontas? pvz vienam ratui?
Beje dar lieka atviras klausimas - patarkite kur galima butu pasitaisyti stabdzius + atlikti kompiuterini patikrinima del to indikatoriaus. (kad reikes kompiuterines diagnostikos man sake tanagros meistrai, kurie prasikniso 3 dienas ir nieko nerado)
Vytautas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 594
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Honda, Honda
- MiestasCOLON Kaunas
nu dėl rankinio tai įdomiai man buvo. degė BRAKE lempikė ir aš susirūpinęs visą stabdžių sistemą prachekinau. galiausiai, kai jau viskas kas sutaisoma buvo sutaisyta, lempikė erzinančiai tebedegė
. galiausiai, nuobodžiaudamas mašinoj pradėjau rakinėt rankinio svirtį pažiūrėt kaip gyvena mygtukas išjungiantis BRAKE lempikę ir, pasirodo jis išslinkęs iš laikiklio, ko pasekoje nenusispaudžia
trakšt atgal, ir lempikė rankinį nuleidus užgeeeeso, tuo nuramindama mano paranojiškus smegenis.. 

Plymouth Laser 1.8 RIP
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Honda Prelude 2.2Vti
Honda HR-V
Nu as irgi itariau pradzioj lempike (ir dar vis mazyte viltis rusena, kad ten gali buti ta nelemta lempike kalta...), bet kai as palikau savo masina Tanagroj, prasydamas kad jie paziuretu kaip cia su ta lempike ir jie pravarge tris dienas pasake, kad ne vienas ju meistras nieko nesurado ir kad geriau as kreipciausi i ta servisa, kur man galetu padaryti kompiuterine diagnostika..., tai pradejau mislyti, kad turbut visgi ta lempike cia niekuo deta...
Tai gi vat kaip cia gaunas...
Vytautas

Tai gi vat kaip cia gaunas...

Vytautas
Chebra dar viena paranojika savo gretose turim
Pratinkis, visi mes cia daugiau maziau tokie
Dar vienas bendras pastebejimas tau butu: Kas bedu iesko tas randa...

Dar vienas bendras pastebejimas tau butu: Kas bedu iesko tas randa...
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
Re: Del stabdziu
o gal paprasčiausiai kaladėlės sudilo?....Vyciokas rašėCOLON......................Be to stabdant kartais girdisi toks tylus siugzdejimas desiniame priekiniame rate. Garsas panasus, lyg ratas butu kreivas ir liestu plastmase ties viena vieta.
Vytautas