kaip jau minejau, vairuoju jau ketvirta eclipse ir jauciuosi tvirtai del savo nuomones, o del pripratimo zinoma su tavimi sutinku. Man asmeniskai po valymo dingo vibracijos, variklis pradejo dirbti tolygiau, nebesispjaude ir palengva minant pedala labai tolygiai begejosi. Praejus ~2sav. vel pradejo purtytis, atsirado pasispjaudymai ir begejimasis nardant tapo netolygus vel. Cia pripratimas?RV rašėCOLONSiaip hebra yra faktas, kad yra pas zmogu toks dalykas, kad kai pripranta prie gerai, tai atrodo kad jau netaip gerai kaip buvo.
Tai galioja viskam: kompas leciau veikia, masina nebetraukia ir t.t.
isitikint tuo imanoma, atstacius buvusia situacija pries pagerejima, bet buna taip, kad to ir nebeimanoma.
vienas is pvz. paspaudus gaza dugnas anksciau labai stipriai jausdavau prispaudima prie sedines, dabar nebejauciu, uztat visi likusieji puikiai jaucia, nes nera priprate prie to. O kas keisciausia, kad retokai spaudziu da dugna.

Beje as kalbejau su alek, bet man pradejo pasakoti apie oro srauto matuokles, lemda zondus, kurio siurblius ir kuro slegio reguliatorius...matuokle ir lemda pas mane puikios bukles, siurbly ir reguliatoriu dar paziuresiu, bet netikiu , kad jie blogi..